SATECHI

De nieuwe en verbeterde Type-C Hub is er. Nog steeds voorzien van alles wat je echt leuk vond van onze Type-C USB 3.0 Hub, biedt de bestendige USB Hub momenteel een USB-C-poort om je Macbook 12-inch op te laden terwijl de adapter is geblokkeerd. Vanwege de Satechi Type- C is bestand tegen USB-hub, je laadt je Macbook bovendien op door simpelweg een Type-C USB-poort om te zetten in 2 USB 3.0-poorten, een Amerikaanse staatskaartsleuf en een kleine Amerikaanse staatskaartsleuf.

• Mooi ontwerp: de aluminium hub is de uitstekende aanvulling op Apple computers en accessoires. De elegante Type-C-weerstaat Hub is op de markt in grijs, zilver en goud.
• Multi-use: gebruik de Type-C-bestendige hub met USB-randapparatuur en apparaten, bovendien als Amerikaanse staats- en kleine kaarten. Toegang tot uw media is eenvoudig met de Satechi Hub en er is geen stuurprogramma nodig.
• Compact: het kleine formaat maakt de Type-C bestand tegen de USB-hub en past gemakkelijk in een handtas, rugzak of draagbare computertas. ongeacht waar uw reizen u ook brengen, u zult niet ver verwijderd zijn van het gemak van toegang tot uw favoriete USB-apparaten.

Type-C Hub

De nieuwe en verbeterde Type-C Hub is er. Nog steeds voorzien van alles wat je echt leuk vond van onze Type-C USB 3.0 Hub, biedt de bestendige USB Hub momenteel een USB-C-poort om je Macbook 12-inch op te laden terwijl de adapter is geblokkeerd. Vanwege de Satechi Type- C is bestand tegen USB-hub, je laadt je Macbook bovendien op door simpelweg een Type-C USB-poort om te zetten in 2 USB 3.0-poorten, een Amerikaanse staatskaartsleuf en een kleine Amerikaanse staatskaartsleuf.

• Mooi ontwerp: de aluminium hub is de uitstekende aanvulling op Apple computers en accessoires. De elegante Type-C-weerstaat Hub is op de markt in grijs, zilver en goud.

• Multi-use: gebruik de Type-C-bestendige hub met USB-randapparatuur en apparaten, bovendien als Amerikaanse staats- en kleine kaarten. Toegang tot uw media is eenvoudig met de Satechi Hub en er is geen stuurprogramma nodig.

• Compact: het kleine formaat maakt de Type-C bestand tegen de USB-hub en past gemakkelijk in een handtas, rugzak of draagbare computertas. ongeacht waar uw reizen u ook brengen, u zult niet ver verwijderd zijn van het gemak van toegang tot uw favoriete USB-apparaten.