donderdag 9 augustus 2018

Update: De tragische dood van PVV-raadslid Willie Dille roept veel vragen op.

Zoals u ondertussen wel zult weten heeft PVV-raadslid Willie Dille op tragische wijze een eind aan haar leven gemaakt.

Haar dood roept bij mij veel vragen op. En ik hoop dat ter zijner tijd de vragen ooit beantwoord zullen worden.


Mevrouw Dille beschuldigde (in een later verwijdert videofilmpje)  raadslid Arnoud van Doorn ervan opdracht te hebben gegeven on haar te verkrachten (iets dat van Doorn overigens ontkent).  De verkrachters waren naar verluidt Marokkanen. Tout moslinks en hun moeder doken op deze verklaring en Willie werd voor gek verklaard.

De overpeinzende vraag die ik mij echter stelde was de volgende: wanneer moslima's onterecht beweren verkracht te zijn door boze blanke mannen zijn de verklaringen vaak vaag en tegenstrijdig, in dit geval echter wordt van Doorn expliciet genoemd. Waarom?

Een andere vraag die ik heb is deze: in het persbericht van de PVV staat een zinnetje die intrigeert:  Het filmpje is gemaakt na een jaar van ellende, geen enkele steun van politie of burgemeester.

Van de politie Den Haag zijn wij gewend dat zij pro islam opereren.  Denk aan het inzetten van de sharia-politie in de Schilderswijk, het oost-Indisch doof zijn voor de leus "dood aan de Joden" en ziende blind bij borden met hakenkruizen gedragen door moslinks crapuul. De vraag die ik heb luidt dan ook: heeft de politie Den Haag geweigerd haar aangifte op te nemen?

Het gebrek aan steun van de respectievelijke burgemeesters van Den Haag Van Aartsen en Krikke is evident. Zij hebben het begrip burgemeester in oorlogstijd niet uitgevonden, maar wel verbeterd. Hun onderwerping aan de islam is nagenoeg bekend.

Ook deze zin in de PVV-verklaring geeft stof tot nadenken:
De laatste bedreiging was de spreekwoordelijke druppel.

Verkrachting en bedreigingen. Het zijn niet de minste vergrijpen. Wat voor soort bedreigingen? Mocht er geen aangifte gedaan zijn, of een poging daartoe. Waarom niet?

Ook de steunbetuiging van Mark Rutte riep vragen op:
Sta in nauw contact met burgemeester Pauline Krikke en J&V minister Ferdinand Grapperhaus.

Grapperhaus? Waarom? Heeft dat te maken met het gebrek aan steun door de Haagse Politie?

Na de toestand rond Tommy Robinson en de pogingen van het establishment Robinson monddood te maken en zijn bevindingen in de doofpot te stoppen  en het verdoezelen in Nederland van aanslagen als zijnde verwarde mannen verbaast mij niets meer wanneer het gaat om het witwassen van Mohammedaans crimineel gedrag.

Veel vragen, geen antwoorden, maar wel hoop daarop gelet op de laatste zin in de PVV-persverklaring:

Een uitgebreide reactie op het gebeuren zal komen als de rust wat is weergekeerd.

Rust zacht Willie Dille.

UPDATE: Het donderdag door zelfmoord om het leven gekomen Haagse PVV-raadslid Willie Dille heeft eerder met de burgemeester van Den Haag gesproken over haar ‘ontvoering, mishandeling en verkrachting door Marokkanen’. De burgemeester heeft Dille toen sterk aangeraden aangifte te doen maar dat zou Dille hebben geweigerd. https://tpo.nl/2018/08/09/willie-dille-sprak-met-burgemeester-krikke-over-ontvoering-en-verkrachting-door-marokkanen/