zondag 7 januari 2018

Is censuur de nieuwe vrije meningsuiting?

Is het establishment in paniek? Wordt de massa-immigratie als dekmantel gebruikt om kritiek te verstommen? Kan het zijn dat het vrije Westen wordt gekneveld door de oligarchen? Waarom is de elite doodsbang voor uw geluid van de vrijheid?


Het establishment lijkt - met actieve medewerking van de oude media en zogenaamde progressieve elementen uit de samenleving - doodsbang voor uw mening. Doodsbang voor hoe u die mening deelt en in welk tempo daarmee een groot publiek kan worden bereikt via de sociale media. In een nog niet zo ver verleden toen meningen door progressieve en progressief liberale elementen werden geboetseerd tot kritiek- en zouteloze meningsvorming was het establishment tevreden. Het zakte genoegzaam terug in het pluche van valse beloften en waarheden die door de constante propagandastroom voor waarheid werd aangenomen.

Met de komst en de voortijdige dood van Pim Fortuyn werd een begin gemaakt met het slopen van de fundamenten waarop de leugens van het establishment en diens handlangers waren gebaseerd. De felheid waarmee Fortuyn door politici en media werd aangepakt getuigde van angst in combinatie met een nauwelijks verborgen haat die zijn weerga niet kende. De frisse wind van vrijheid die even over Nederland trok werd ingetoomd door de linkse moordenaar Volkert van der Graaf - zoals het een goed linkserd betaamt - niet met andere meningen kan omgaan, de trekker overhaalde, want geweld in Nederland komt meestal van (mos)links.

Geert Wilders nam de toorts van Fortuyn over met als resultaat dat deze politicus 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschermd moet worden omdat ook zijn vrije meningsuiting door het establishment, de oude media en zogenaamde progressieve elementen uit de samenleving niet wordt getolereerd. Thierry Baudet is door zijn uitspraken nu ook aan de beurt voor het monddood maken.
Bovengenoemde politici hebben de liefde voor vrijheid en Nederland gemeen. Die combinatie drijft de policor bourgeoisie tot waanzin waarbij alle middelen worden gebruikt om deze voorvechters van meningsuiting monddood te maken. Maar het zijn niet alleen politici die kapot moeten. Neem een initiatief als de Nederlandse Leeuw, het initiatief van Rutger van der Noort, dat al voordat het begonnen is fel wordt aangevallen door linkse regressieve elementen in de samenleving die dit breed ingezette initiatief met man en macht als extreemrechts willen framen. Waarom doen deze dames en heren dat? Waarschijnlijk uit jaloezie of omdat er voor hen verkeerde namen op de sprekerslijst staan. U ziet het: wederom een poging om eventueel andersdenkenden te doen verstommen met leugens en online intimidatie.

Het monddood maken van onwelgevallige meningen gaat echter verder. Sociale media als Twitter en Facebook laten zich door overheden chanteren om het individuen onmogelijk te maken hun boodschap uit te dragen. Het is daarbij opmerkelijk dat het voornamelijk acties zijn tegen zogenaamde populistische accounts die op zwart worden gezet.

De stem van het volk moet verstommen en sociale media, die ervoor bedoeld zijn om gelijkgestemden met elkaar te verbinden, doen actief om aan een bepaalde mensen monddood te maken waar anderen met een goedgekeurde policor boodschap volop de ruimte krijgen.
Is het etablissement in paniek? Ja, daar lijkt het sterk op. Uw stem mag niet meer gehoord worden. Neem de dictatoriale maatregel van minister Ollengren om geen referendum toe te staan over de wet tot intrekking van het raadgevend referendum.

Wordt de massa-immigratie als dekmantel gebruikt om kritiek te verstommen? Ja, de massa-immigratie en de daarmee gepaarde ontworteling van samenlevingen worden gebruikt om uw kritiek op gezagsdragers te verstommen. Zie de AfD-politica die het in haar hoofd haalde om een in het Arabisch geschreven tweet van de Duitse politie te bekritiseren.
Kan het zijn dat het vrije Westen wordt gekneveld door de oligarchen? Ja, neem Macron, Ollengren en Maas.

Waarom is de elite doodsbang voor uw geluid van de vrijheid? Omdat de elite de eigen belangen graag beschermt. Neem de 1,4 miljard van Rutte voor zijn vriendjes. Neem het in bescherming nemen door “gelijkgestemden” van Boef en JahJah. Neem de minachting hoe er met de belangen van de Normale Nederlander door de elite wordt omgegaan. Als u niet meer onder de duim te houden bent, zullen de belangen van de elites afkalven. De elite leeft graag in de eigen bubbel en wil uw mening niet horen.

The historical persistence of the bourgeoisie is colossal. It holds to power, and does not wish to abandon it. Thereby it threatens to drag after it into the abyss the whole of society. We are forced to tear it off, to chop it away.
Lev Davidovich Bronstein