vrijdag 12 januari 2018

Het probleem dat Sociale Shithole Media heet

We kennen allemaal de MSM (Main Stream Media) en de kritiek die daarop wordt geleverd door de Sociale Media. Het monopolie van de MSM is in gevaar en om hun positie te behouden wordt er met de zittende politieke macht met man en macht aan gewerkt om de Sociale Media de nek om te draaien door alles wat er via de Sociale Media als nieuws naar voren word gebracht als nepnieuws te bestempelen.
Dat zogenaamde nepnieuws is door de zittende macht en de MSM als gevaarlijk bestempeld daar waar de constante stroom agitprop uitgebraakt door de MSM als de ultieme waarheid wordt verkondigd.


De Sociale Media is over het algemeen pro-Trump, dat bijt de lakeien van de MSM zij gaan zelfs zover om daarom de nieuwe Amerikaanse ambassadeur te schofferen, daar waar diezelfde MSM op de wekelijkse persconferentie van de Nederlandse Minister-President zo diep met hun tong in zijn toges zitten dat zij met hun huig zijn aars kunnen kietelen.

Maar terug naar het onderwerp. De zittende macht doet er echt alles aan om hun positie te behouden en te versterken. De constante mantra's als bijvoorbeeld: islam is vrede en massa-immigratie is goed voor Europa worden ons keer op keer met medewerking van de MSM door de strot geramd en ieder tegengeluid wordt meteen weggezet als nepnieuws, aangevuld door het moslinkse evangelie: islamofobie, fascist, nazi en wat dies meer zij.

De platformen voor het tegengeluid waren over het algemeen Twitter en Facebook en juist die twee sociale mediagiganten zijn gezwicht voor de macht en intimidatie van de zittende macht en zijn daarmee onderdeel van het probleem geworden en daarmee zijn deze twee grote spelers van Sociale Media verworden tot Sociale Shithole Media en onderdeel van de MSM. Mazal tov! Het heeft even geduurd, maar nu is het toch zover. Twitter en Facebook pakken iedereen nu aan met een onwelgevallige mening die niet past in de visie van de zittende macht. Moslims moeten dood wordt voortaan gecensureerd, daar waar Joden moeten dood gezellig kan blijven staan.  Er zijn meerdere voorbeelden van dit soort voorkeuren, Zoek het maar op, ik ga niet uw huiswerk doen.

Nu is het probleem dat de Sociale Shithole Media veel gebruikers kennen die verslaafd zijn aan hun grote aantal volgers, of vrienden en daarmee deze Sociale Shithole Media geen signaal geven van hun ongenoegen over de eenzijdige censuur die Facebook en Twitter toepassen.

Er is echter wat licht aan de horizon in de vorm van het sociale medium GAB, dat zijn voor- en nadelen kent. Ja het is waar dat GAB zijn smaldeel aan extreemrechtse gebruikers heeft, maar dat hebben twitter en FaceBook ook. Daarnaast wordt er nooit melding gemaakt dat juist Twitter zijn fair share aan extreemlinkse gebruikers heeft, maar dat schijnt nooit een probleem te zijn,

Dat GAB nu door de MSM wordt uitvergroot is logisch, omdat GAB de nieuwe dreiging is voor de leugenachtige MSM en dat zint de MSM en zittende macht niet. Verwacht juist uit die hoek een shitstorm aan nepnieuws over dit relatief nieuwe sociale mediaplatform.