maandag 24 juli 2017

Palestijns kopgeld voor het doden van Joden is een verdienmodel

De vader van het 19-jarige Palestijnse beest dat vrijdagavond 3 Joden (Josef Salomon, 70, zijn dochter Chana Salomon, 46, en zijn zoon Eland Salomon, 36).in koelen bloede vermoordde zegt trots te zijn op zijn zoon, alleen om deze uitspraak verdiend dat stuk vuilnis een kogel, maar helaas zijn de Israëliërs te beschaafd om deze duivels te laten leven. Volgens de vader van het beest was het beest tot de daad gekomen door de Israëlische bezetting.


Toen ik vorig jaar met de CIDI-journalistenreis onder andere Judea en Samaria bezocht (de Westbank volgens moslinks, maar dat is een term om de Palestijnse bezetter van Judea en Samaria positief te framen) hoorde je niet anders dan bezetting hier en bezetting daar. De ironie dat de Palestijnen dat in alle vrijheid in Ramallah konden uitkramen ontgingen diezelfde Palestijnen, maar ironie, zelfkritiek en zelfreflectie is de gemiddelde Palestijn meer dan vreemd, want waarom zou je als je de “bezetting” overal de schuld van kan geven.

Maar goed de “bezetting” maakte het dus dat de eencellige mohammedaan zijn ene cel verloor en full retard ging op een Joods gezin dat bezig was de shabbat op vrijdagavond in te luiden. De trotse vader zal wel trots zijn op het vele kopgeld dat hij van de Palestijnse Autoriteit tegemoet kan zien. Voor de walgelijke en laffe terreurdaad zal het beest hopelijk levenslang achter de tralies verdwijnen. De familie van het beest mag zich in dat geval verheugen op een vergoeding van de Palestijnse fascisten van 3324 dollar in de maand.Palestijnen moedigen de Jodenjacht dus aan door hun beesten aan te moedigen met premies. Israël moet geen cent meer aan de Palestijnen overmaken zolang kopgeld word gegeven door de Palestijnse fascisten.

Alleen door de Palestijnse fascisten financieel droog te bloeden zal deze waanzin stoppen.