maandag 3 juli 2017

Moslims het probleem? Geef Joden de schuld

De Joodse gemeenschap in Nederland heeft een probleem, een probleem dat door de kehille zelf gecreëerd is en in stand gehouden wordt. Dat probleem is de terughoudendheid waar de Joodse gemeenschap in opereert. Een enkeling roert zich wel in de persoon van Herman Loonstein van het Federatief Joods Nederland, maar voor de rest moet alles "onder de radar" gebeuren om vooral "geen aandacht op jezelf" te vestigen en dat moet dan gebeuren via de zogenaamde "stille diplomatie".


Die diplomatie is echter zo stil dat niemand er iets van merkt en dat het effect nihil is en averechts werkt.

Neem de laatste uitspraak door de Politie:
,,Ook slokt de bewaking van Joodse instellingen in de hoofdstad ontzettend veel capaciteit op.” Gedurende de zomervakantie zijn de problemen een tandje erger.

Waarom zou dat zijn? Daar gaat de politie natuurlijk niet op in, waarschijnlijk op voorspraak van de minister-president van VVD-huize Mark Rutte die met droge ogen wist te melden dat moslims dubbel slachtoffer zijn van islamitische aanslagen. Een gotspe van de eerste orde, zeker wanneer je de steun van de doorsnee moslim beschouwt voor hun moordende broeders.

De politie meldt dus dat Nederland onveiliger wordt door die vervelende Joden en hun bewaking, diezelfde politie wist een tijdje geleden echter de Joden verrekte goed te bewaken met alle negatieve gevolgen van dien, maar een kniesoor die daar op let. Het verbijsterd mij dat de Nederlandse politie zo een uitspraak doet. In 2016 was er tenslotte dit bericht wat weer snel in de vergetelheid is gedoofpot, want moslims dus zielig:
Bestuursleden van de Amsterdamse Arrayan-moskee blijken in beeld van opsporingsdiensten vanwege radicalisering en jihadisme. Een bezoeker van de Arrayan moskee is door de criminele inlichtingendienst genoemd als mogelijk lid van een terreurcel. Die groep zou een plan hebben beraamd voor een mogelijke bomaanslag op een synagoge in Amsterdam Zuid, aldus een geheim politiedossier in bezit van De Telegraaf.
Er wordt in Nederland alles aan gedaan om de newspeak: "Moslims zijn de nieuwe Joden" bewaarheid te krijgen. Zolang de Joodse gemeenschap blijven zwijgen en in hun schulp blijft kruipen, zal die leugen waarheid worden en zal de Joodse gemeenschap als schuldige worden aangewezen van de ellende die in Nederland door moslims wordt aangericht.