donderdag 27 juli 2017

Israel toont zwakte, mohammedanen kruipen onder hun stenen vandaan

De Tempelbergfail van Israël komt het kleine moedige land duur te staan. Netanyahu heeft naar mijn mening de situatie volledig verkeerd ingeschat met als gevolg dat het mohammedaanse grauw hun kansen schoon zien.
Wat heeft Netanyahu dan fout gedaan vraagt u zich misschien af en waarom? Mijn idee daarover is de volgende:


Netanyahu had na de moord op de twee politiemensen door mohammedaanse terroristen en het plaatsen van de detectiepoortjes die de wereldwijde woede van schuimbekkende mohammedanen opriepen thuis moeten blijven en niet naar Frankrijk moeten afreizen.

In een crisissituatie is het juist van belang dat de Commander in Chief leiding geeft aan de troepen en de sfeer en emotie bijna vanuit zijn residentie kan proeven. Nu trok Netanyahu een half uurtje uit voor conflicterende veiligheidsdiensten, stapte op het vliegtuig en vertrok naar Parijs.

Waarom Netanyahu de beslissing nam om 14 juli samen met de Fransen te vieren begrijp ik gedeeltelijk wel. Netanyahu is op zijn best in het buitenland. Daar floreert hij en smeed hij allianties voor de toekomst en dat is natuurlijk helemaal prima, maar niet in een crisissituatie thuis. Door het gebrek aan leiderschap heeft Israël nu een achterstand opgelopen in de gezagsverhoudingen met de mohammedanen en als mohammedanen ergens goed in zijn is het uitbuiten van zwakte en dat is wat er nu op grote schaal gebeurt.

De megalomaanse mohammedaan Erdogan die het vuurtje opstook door te reppen over het mohammedaanse karakter van de meest Joodse stad op aarde Jeruzalem.

Hamas dat de overwinning heeft opgeëist inzake de Tempelbergfaal door Netanyahu.

De mohammedaanse bunkerbewoner Nasrallah die hetzelfde doet als Hamas en de victorie kraait.

Holocaustontkenner Abbas die de mohammedanen opzweept tot weet een dag van woede aankomende vrijdag.

U leest het, het teken van zwakte door Israël wordt op alle fronten door de mohammedanen uitgebuit. Wat Israël daar naar mijn mening tegenover moet zetten is kracht, brute kracht zelfs.

  1. Zet de Turkse ambassadeur uit en roep al het diplomatiek personeel terug uit Turkije. 
  2. Bij iedere "solidariteits raket" vanuit Gaza, sla 10-voudig terug en sluit de grensposten met Gaza.
  3. Stop met onmiddellijke ingang alle betalingen aan de Palestijnse Autoriteit.
  4. Sla rellen in Jeruzalem hard neer.
  5. Bombardeer wapenopslagplaatsen van Hezbollah.
  6. Negeer de verwachte druk van wereldleiders, want die zijn er ook niet om Israël te steunen, op Trump en een handjevol Oost-Europeaanse leiders na dan.


Alleen dan zullen de mohammedanen begrijpen dat Israël niet kan worden overlopen en geen watje is die zij denken dat Israël is.

Winston Churchill verwoordde het als volgt:
...But the Mahommedan religion increases, instead of lessening, the fury of intolerance. It was originally propagated by the sword, and ever since, its votaries have been subject, above the people of all other creeds, to this form of madness.
In a moment the fruits of patient toil, the prospects of material prosperity, the fear of death itself, are flung aside. The more emotional Pathans are powerless to resist. All rational considerations are forgotten. Seizing their weapons, they become Ghazis—as dangerous and as sensible as mad dogs: fit only to be treated as such.
While the more generous spirits among the tribesmen become convulsed in an ecstasy of religious bloodthirstiness, poorer and more material souls derive additional impulses from the influence of others, the hopes of plunder and the joy of fighting. Thus whole nations are roused to arms. Thus the Turks repel their enemies, the Arabs of the Soudan break the British squares, and the rising on the Indian frontier spreads far and wide. In each case civilisation is confronted with militant Mahommedanism.
The forces of progress clash with those of reaction. The religion of blood and war is face to face with that of peace.”