dinsdag 27 juni 2017

Initiatiefwet Wilders inzake islamitische terroristen de enige weg voorwaarts

De, nu nog onafhankelijke, Telegraaf komt vandaag met het volgende bericht:

DEN HAAG - Wie een mogelijk gevaar vormt voor de nationale veiligheid, moet worden opgepakt. Potentiële terroristen kunnen nu vaak niet opgesloten worden omdat er te weinig bewijs tegen hen is, maar die juridische horde moet snel worden weggenomen. Dat vindt PVV-leider Wilders, die er een initiatiefwet voor indient.
Een paar jaar geleden sprak minister-president Mark Rutte grote woorden. We zijn in oorlog met IS en jihadgangers mochten wat hem betreft worden afgeschoten. Grote woorden met politieke ophef in Den Haag, maar gevolgd door geen enkele actie of beleid van de minister-president van alle holle kreten.

Waar u ondertussen mee bekend bent is het kleine feitje dat islamitische terreur een ding van alledag is, dat veiligheidsdiensten moeten prioriteren binnen prioriteiten en dat islamitische terroristen zo goed als vrij spel hebben omdat de handen van veiligheidsdiensten zijn gebonden door wetgeving die nog stamt uit de tijd dat de samenleving riekte naar de rozenblaadjes en niet naar de rotte stank der verderf van het islamitische terrorisme.

Hoe vaak moeten we nog lezen dat de aanslagpleger(s) bekend waren bij de veiligheidsdiensten maar dat mensenrechten boven mensenlevens prevaleerden? Hoeveel nabestaanden moeten hun in stukken gereten geliefde begraven voordat de linkse en liberale politici hun kop uit hun kont halen en de veiligheid van hun eigen bevolking belangrijker vinden dan de rechten van beesten die geen moer om uw mensenrechten geven?

We zijn inderdaad in oorlog, laten we dan ook de maatregelen nemen die oorlog te winnen. Vanavond om 7 uur is het terrorisme-debat, daar kan Nederland zien wie voor de veiligheid van de Nederlandse bevolking is en wie tegen.