zondag 7 mei 2017

De politieke zondag: een peiling en professor Pim

Ik heb werkelijk geen idee meer wat er in Nederland moet plaatsvinden om een politieke aardverschuiving te bewerkstelligen. De VVD, de partij die het meest in negatieve opspraak is verliest niet een zetel, dat zegt alles over het morele failliet van Nederland.

Zelfverrijking daar wordt door de Nederlanders dus met bewondering naar opgekeken. Dat kan en het is duidelijk dat zoiets niet wordt afgestraft. 

Zes mei is de dag dat een groot deel van Nederland stilstaat bij de moord op Pim Fortuyn. Die moord zorgde er voor dat Nederland eindelijk eens in opstand kwam en dat was de dag dat Wim Kok vertwijfeld in het torentje zat toen de revolterende Nederlanders met moeite door de Mobiele Eenheid van datzelfde torentje werd weggehouden. daarom zal 6 mei nooit en te nimmer door de zittende macht worden erkent als herdenkingsdag, omdat het de elite eraan herinnert dat het volk een keer per paar keer eeuw kan opstaan tegen de heersende klasse. 

Het hek voor het torentje is geplaatst na deze revolte na de moord op professor Pim en is een constante herinnering dat de heersende klasse op afstand houdt in plaats van verantwoording af te leggen.

Bron: peil.nl