maandag 9 januari 2017

Joden zijn onzichtbaar voor dit kabinet

Na verschrikkelijke aanslagen in Berlijn en Istanbul wist Rutte razendsnel de aanslagen te veroordelen. Na Berlijn meldde Rutte:
"Berlijn treurt. En wij treuren mee om de vele doden en gewonden. We denken aan iedereen die vanavond vergeefs wacht op de thuiskomst van zijn geliefde. Ik heb mijn Duitse collega Angela Merkel namens Nederland ons medeleven overgebracht en aangeboden te helpen waar het kan.”


En na Istanboel sprak Rutte de volgende woorden uit:
"In Istanbul is 2017 verschrikkelijk begonnen. We leven intens mee en heb onze condoleances overgebracht aan de Turkse regering."

Na de verschrikkelijke aanslag gisteren in Jeruzalem verwachtte ik oprecht woorden van gelijke strekking. De waarheid gebiedt echter te vermelden dat Rutte, Asscher en Koenders zwijgen.

Het is niet te eerste keer voor bovengenoemde lieden te zwijgen wanneer er Joods bloed is vergoten en zwijgen zij wanneer er Joodse Nederlanders worden bedreigd, of wanneer er aanslagen worden voorbereid op Joodse instellingen.

Het is een patroon van dit kabinet om Joden dood te zwijgen wegens electorale overwegingen en/of wegens angst voor de islam. Het is oprecht te walgelijk voor woorden. Joden zijn bewust onzichtbaar voor dit kabinet en Joods bloed is goedkoop, maar kleeft wel aan de handen van dit laffe kabinet,