zondag 29 januari 2017

De politieke zondag: Geen van der Steur-effect?

In de burelen van de VVD zal na de laatste peiling de champagne zijn opengetrokken. De partij waar de meeste schandalen aan kleven komt schadevrij uit het Justitie- en veiligheid debacle.


Persoonlijk vind ik het onvoorstelbaar dat de VVD niet volledig is afgestraft na het zoveelste schandaal, maar Nederland kiest wat het verdient zo blijkt.

Bereidt u zich maar voor op een link kabinet van VVD-CDA-GroenLinks-D66 aangevuld met de PvdA en/of 50plus. Nederland krijgt dan een kabinet waar niemand op zit te wachten met meer EU, meer "duurzame windmolens" hogere belastingen, meer immigratie en meer anti-Israël retoriek, dit onder het mom van de aloude politieke leugen: "het land dient tenslotte geregeerd te worden"  en "We mogen populisten niet in de kaart spelen"

Dit linkse kabinet Hel 1 onder Rutte heeft ook een meerderheid in de Eerste Kamer, dus appeltje eitje. Mijn advies aan u is: ga vooral niet strategisch stemmen. Stem met uw hart en laat Hel 1 lekker bungelen. Binnen 2 jaar kan Nederland dan weer naar de stembus, hopelijk kan de schade nog gerepareerd worden na deze linkse inferno die over Nederland is getrokken.

Bron: https://home.noties.nl/peil/