zondag 22 januari 2017

De politieke zondag: de arrogantie van het uitsluiten door de VVD

De VVD bij monde van Mark Rutte maakte het erg duidelijk. De VVD gaat niet in zee met de PVV. Met die uitspraak schoffeert de arrogante VVD zo'n 2 miljoen kiezers, maar Rutte boeit het niet dat de PVV de grootste partij is. De uitspraak van Rutte is werkelijk te walgelijk voor woorden. Twee miljoen kiezers worden door de Apartheid van de VVD kalt gestellt.


De nu al linkse VVD kiest er dus duidelijk voor om nog linkser door de bocht te gaan. Kies voor de VVD en je krijgt er GroenLinks extragratis bij en als kers op de slagroom D66. Veel plezier met de VVD.

Geert Wilders tweette dat hij signalen opving van ontevreden VVD'ers die het niet kunnen velen dat hun partij linkser is dan D66. De paar keer dat ik in 2016 op het Binnenhof vertoefde kreeg ik dezelfde verhalen te horen van rechtse VVD'ers die met hun ziel onder hun arm door de wandelgangen zwierven.

Ik hoop voor het democratische gehalte van Nederland dat deze oprechte VVD'ers hun stem laten horen en zich niet laten ringeloren door de linkse kliek rond Mark Rutte, of dat zij een revolte zullen ontketenen en massaal zullen overstappen naar VNL, FvD, PVV en zelfs naar de SGP.
Rechtse VVD'ers zijn met recht de onderworpenen der aarde, laat hen zich van de ketenen van de links-liberale terreur binnen de VVD ontdoen en het electoraat recht doen door de juiste actie te ondernemen.

https://home.noties.nl/peil/