donderdag 5 mei 2016

Nederlands Joodse geschiedenis wordt gewist door moslinks


Herdenken is herinneren, maar dan moet je wel het juiste herinneren. Op scholen is de Tweede Wereldoorlog een voetnoot in de geschiedenis geworden en de Shoah een steen waar menigeen leraar zich niet aan wil stoten wegens de gevoeligheden bij slecht voorgelichte islamitische kinderen.
De herdenking van Kristallnacht is verworden tot een perversie, aangewakkerd door moslinks dat via een walgelijke gedachtekronkel het “lot” van de Palestijnen verbindt aan de grootste misdaad ter wereld, een misdaad die moslinks vervolgens via fout herdenken wegvaagt.

Na het verdwijnen van de werkelijke betekenis van Kristallnacht is nu 4 mei aan de beurt. Het begon een paar jaar geleden met: dodenherdenking is geen jodenherdenking. Daarmee werd de moord op 100.000 plus Nederlandse Joden door de Nazi’s gemarginaliseerd en nu is er een beginnende moslinkse beweging die vindt dat 4 mei niet meer in deze tijd is, omdat het een nationalistisch karakter zou hebben, wat dat ook moge betekenen.

De grote lijn is duidelijk. Moslinks doet er alles aan de joodse geschiedenis in Nederland uit te wissen, zeker nu het sprookje dat moslims de nieuwe Joden zijn al tig keer is lek geprikt.
Mensen die beweren dat zoiets niet in Nederland zal beklijven verwijs ik nogmaals naar de herdenking van de Kristallnacht waar tegenwoordig Joden niet meer worden herdacht, maar waar perverse geesten de Joodse geschiedenis heeft vervangen door de fabel van Palestijnen.
De Joodse geschiedenis wordt dus langzamerhand gewist en Nederland en hun politici laten het gebeuren wegens het multiculturele fascisme wat ons dag in, dag uit door strot wordt geramd.