maandag 25 april 2016

Linkse partijen voeden nationalisme

Turks nationalisme, Marokkaans nationalisme het zal de linkse partijen een worst wezen. De stilte bij D66 en GroenLinks over dit soort nationalisme is curieus. Deze partijen beginnen alleen met schreeuwen wanneer het gaat om Nederlands nationalisme en natuurlijk bij Joods nationalisme, want dat is dan plotseling erg fout en moeten er maatregelen genomen worden.


Ik vind dat wij als Nederlanders wel het een en ander kunnen leren van het Turkse en Marokkaans nationalisme. Deze mensen die in Nederland wonen voelen zich nog steeds 100% Turks en Marokkaans, getuige het recentelijke bezoek van de Marokkaanse koning aan Nederland en meer recent de affaire Ebru, waar Nederturken de potentaat Erdogan op verafgoden, of de Turkse vlaggen die fier worden gevlagd bij iedere gelegenheid waar iets Turks mee van doen heeft.
Bovengenoemde uitingen van nationalisme tonen maar weer eens haarfijn aan dat de multiculturele samenleving wensdenken is van mensen die nog nooit een voet in een achterstandswijk hebben gezet, met andere woorden: de gemiddelde kiezer van D66 en GroenLinks. Verbazingwekkend blijft het dat deze partijen zo onvoorstelbaar stil blijven over eerdergenoemde nationalisme.

Door het zwijgen van D66 en GroenLinks voeden zij dus het nationalisme bij Marokkanen en Turken en onbedoeld voeden zij daarmee ook Nederlands nationalisme juist omdat ze zo stupide zwijgen. Ik vind dat overigens best. Erdogan toont aan dat krachtpolitiek en nationale trots werkt, Merkel en Rutte weten van gekkigheid niet hoe diep ze moeten bukken en buigen, omdat hun verwijfde consensuspolitiek als een boemerang terugkomt. Tijd dus voor Nederland om het roer drastisch om te gooien. Wees weer trots op je Nederlander zijn. Zorg ervoor dat je weer baas bent in eigen land en waar je niet afhankelijk bent van de waanideeën van Brussels cultuurrelativisme, dat direct verantwoordelijk is voor de macht en kracht van Erdogan.

Wordt dus weer nationalistischer en laat zien dat je niet meer buigt voor Turks nationalisme en Marokkaans nationalisme in Nederland. Prima dat die gasten dat willen zijn, maar dan wel in eigen land. De Nederlandse cultuur moet weer leitkultur worden. Meer monocultureel, minder multicultureel. Wees trots op je Vaderland en heb het lef dat te tonen.

Wilt U Nederland weer normaliseren? Stem dan komende verkiezingen op een partij die de Nederlandse waarden en normen onderschrijven. VoorNederland, PVV en SGP zijn de partijen die aan pro-Nederlandse criteria voldoen.