donderdag 18 februari 2016

Britse SAS zaait paniek binnen gelederen IS

Dat de SAS een van de beste speciale eenheden is ter wereld, is geen verrassing. Deze alleskunners weten van wanten. Van heel dichtbij en persoonlijk, maar ook op een afstand staan deze helden hun mannetje.Afgelopen maand wisten acht SAS-soldaten, verpakt in een burka, als IS-vrouwen door te gaan, bij hun doelwit te komen en deze met zijn schepper te verenigen.

Deze maand wist een SAS-scherpschutter een IS-beul een koppie kleiner te maken door hem van afstand van 1200 meter plus een kogel door het hoofd te jagen. De IS-beul was juist les aan het geven aan 20 van zijn studenten. Op het ene moment staat hij het een en ander uit leggen, op het andere moment BOEM, headshot. De 20 cursisten wisten IS om te toveren tot I Shit, want dat is wat zij deden.

Een getuige vertelt:

The SAS sniper was using a Dan.338 rifle with a suppressor to prevent any noise and flash giving away his position.
Aiming a foot to the side of his target in order to adjust for wind, it was expected the cruel commander - known as the local executioner - would require two shots to kill.
Instead, the first bullet - designed to tumble as it travels, in order to maim - struck him in the back of the head.
The source said: 'One minute he was standing there and the next his head had exploded. 'The commander remained standing upright for a couple of seconds before collapsing and that’s when panic set in.

Het geweer dat de SAS-sluipschutter gebruikte is van Israëlische makelij, dus gegarandeerd getest en goed bevonden.