donderdag 14 januari 2016

De Geniale Geert

Ben ik blij met Arib?  Nee. Ik vind het een uitermate slechte zaak, dat iemand die voorzitter is van de Tweede Kamer het Nederlands slecht beheerst, luister ik naar Arib dan hoor ik een vier jarige praten. Daarnaast beantwoordde Arib de vragen niet over haar dubbele loyaliteit.
Ondanks dat vond het CDA die in het oog springende tekortkomingen geen enkel probleem en schaarde zich achter Arib. Dat zegt een en ander over het CDA, dat een "teken" wilde afgeven naar Geert Wilders van de PVV.

Het CDA deed waar het onvoorstelbaar goed in is en dat is het onderschatten van Wilders.
De PVV-voorman had woensdag de dag van zijn leven. Hij toonde richting de Nederlandse bevolking aan dat de Tweede Kamer de facto een cordon sanitair heeft ingesteld. Wilders mag een jaar prijsschieten op Arib, die er geheid voor zal gaan, daar het democratische gehalte van deze vrouw niet echt hoog is en haar lontje kort. En last but not not least: Bosma blijft in de fractie en wordt niet losgeweekt van de PVV.

Verder was de verkiezing van Arib koren op de verkiezingsmolen van de PVV. Wilders kan en zal appelleren aan de nationale gevoelens van Nederlanders dat er een islamitische Marokkaan op de Nederlandse voorzittersstoel zit en Wilders zal ervoor zorgen dat de excessen van islamitische immigranten indirect worden gekoppeld aan Arib. Islam = islam, Noord-Afrikaan = Noord-Afrikaan.

Geert Wilders is de beste politieke strateeg die Nederland rijk is. Alles wat Wilders doet heeft een reden voor de korte termijn (effect) als voor de lange termijn (winst).

De kans is groot dat Wilders de komende verkiezingen zal winnen. De kans is nog groter dat de PVV niet zal regeren. Wilders weet dat en gokt op de incompetentie van het CDA en de VVD om Nederland nog verder in het moeras van islamisering, immigranten en de EU te laten wegzinken. Een geslaagde gok, want de resultaten zijn er nu al naar en zullen in de toekomst alleen maar groter worden. Wilders kijkt dus niet alleen naar de komende verkiezingen waar partijen krampachtig een rampenkabinet gaan vormen, Wilders kijkt naar de verkiezingen daarop waar Nederland niet meer om Wilders heen kan. De incompetentie van de VVD en het CDA zal de PVV-voorman geen windeieren leggen.