zondag 15 november 2015

Alles wat IS zegt voert ze uit

Wat IS belooft, komen ze ook na. Wat dat betreft zijn ze betrouwbaarder dan onze premier.

IS beloofde bijvoorbeeld dat zij terreurdaden in Europa zouden uitvoeren en die belofte hebben zij gestalte gegeven in alweer de derde aanslag in Frankrijk. De eerste was de onthoofding van die man op een industrieterrein, iets dat werd geframed als een arbeidsdispuut. De tweede was de kosjere supermarkt en Charlie Hebdo en de derde hoef ik u niet te beschrijven, daar de rauwe werkelijkheid u nog op het netvlies gebrand is. Iets waar het IS ook om te doen is.

IS vertelde ons via allerlei boodschappen op internet dat het zij hun mensen mee zou laten reizen in de immigrantenstroom die Europa overspoelt, volgens onze premier, de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, alle linkse partijen was dat een belachelijk en hysterisch idee. Maar ja, als mensen als Yasmina Haifi onze ministeries bevolken, dan mag men zich afvragen wat het niveau aan informatie is wat naar boven toe wordt doorgespeeld. Wat blijkt echter, IS heeft in ieder geval twee mensen laten meereizen en om zeker te zijn dat iedereen weet dat IS dat kunstje geflikt heeft, hebben ze Parijse terroristen opgedragen om bij de aanslag hun paspoorten mee te nemen, zodat het verifieerbaar is wie het zijn en waar ze vandaan komen.

Met die informatie probeert IS in de hoofden van de mensen te krijgen dat er zeker 4.000 IS-medewerkers met de islamitische invasie is meegekomen. Persoonlijk lijkt mij 4.000 aan de ruime kant, maar met de 50 en 100 testosteronzelfmoordbommen kan men zeker rekening houden. Mochten die 50 tot 100 IS-medewerkers lokale jihadisten rekruteren, dan is Parijs inderdaad nog maar een begin van veel soorten ellende die Europa ten deel zal vallen.

Kan Nederland een aanslag verwachten? Ik heb altijd gedacht van niet, in het kader: bijt niet de hand die je voedt. Vertaalt: Jihadisten hebben in Nederland vrij spel door de afwezigheid van een veiligheidsapparaat dat consequent door de pacifistische Nederlanders is wegbezuinigd. Nu ben ik echter niet zo zeker, daar Nederland door IS wordt genoemd als doelland en IS doet wat het zegt. Tel daarbij op de ooggetuigen in immigrantenkringen die meerdere keren hebben gezegd dat zij IS-leden hebben herkend, plus het feit dat de registratie van de immigranten nog steeds niet op orde is, plus het dingetje dat er immigranten kwijt zijn is een giftige cocktail voor rampspoed. Dus ja, u mag rekening houden met een aanslag. Iets waar de overheid liever niet over praat, want houdt het volk dom en onwetend. Dat de mensen naar de overheid kijken voor raad en daad, lijkt deze overheid niet te deren want zij zitten al op de boot naar Londen terwijl u en ik van ellende niet meer weten hoe wij ons moeten verdedigen tegen het terroristentuig.

Een voordeel is er echter. IS maakt waar wat het zegt. Dat lijkt een nadeel, maar kan een voordeel zijn als iedereen oplet en op zijn hoede is op situaties en patronen die afwijken van de de dagelijkse gang van zaken. Let u dus op uw omgeving en als u het gevoel heeft dat het niet klopt, gelooft u mij dan klopt het ook niet.

Blijf veilig en let op elkaar.