dinsdag 4 augustus 2015

Weg met de Joodse terroristen

Zoals u weet ben ik een warm voorstander van de Joodse Staat, ben ik helemaal voor een Israël dat in veiligheid en vrede kan bestaan en ben daarom tegen een zogenaamde Palestijnse Staat. Die zal namelijk alleen maar meer ellende en terreur brengen, zoals de geschiedenis leert wanneer Israël zich terugtrekt uit gebieden waar zij de veiligheid van Zion garandeerden.


Denk aan Gaza, maar denk ook eens aan Zuid-Libanon. Gaza is, zoals iedereen met gezond verstand weet, een terroristische entiteit en hetzelfde geldt voor Zuid-Libanon, waar Hezbollah hele dorpen heeft omgetoverd tot munitieopslagplaatsen.

Wanneer het in Zuid-Libanon losgaat en Israël niet anders kan dan die dorpen met de grond gelijk maken, zal de internationale gemeenschap tranen met tuiten huilen met moslinks voorop natuurlijk. Diezelfde internationale gemeenschap die de mond hield, toen die dorpen door Hezbollah werden getransformeerd tot militaire zone.

Wanneer Israël hard optreedt tegen islamitische terroristen ben ik de laatste die je hoort klagen, geen medelijden, dood ze allemaal en wanneer ze gevangen worden genomen en schuldig worden bevonden, kunnen ze wat mij betreft de doodstraf krijgen. Ja, ik zeg het, u leest het goed.

Voor Joodse terroristen, zoals de moordenaar op de Gay Pride (er is een 16-jarig meisje overleden) en de laffe moordenaars die een baby lieten verbranden heb ik ook geen medelijden en wat mij betreft mogen de huizen van deze daders met de grond gelijk worden gemaakt (gelijke kafiya, gelijke keppels) en mogen zij wat mij betreft aan de ultieme straf worden onderworpen.

Hun mensenrechten tellen in mijn ogen niet. Voor geen enkele terrorist. Tenslotte denken deze psychopaten ook niet aan uw mensenrechten wanneer zij tot hun barbaarse daden komen.

Om terug te komen op Joodse terroristen: zij moeten met ieder middel worden bestreden en zo hard worden aangepakt dat ze het uit hun hoofd laten om het land naar de challemiezen te helpen, want dat is wat er gebeurt. Joodse terroristen helpen Israël naar de afgrond en alles wat Israël met pijn en moeite opbouwt, wordt door dit soort idioten binnen een tiende seconde naar de challemiezen geholpen.

Ik hoop dat de Israëlische regering en veiligheidsdiensten het niet alleen bij woorden van afkeuring en ontzetting laten, maar dat zij deze woede omzetten in daden. De Joodse terrorist die andere Joden overhoop stak op de Gay Pride in Jeruzalem zit alweer vast en ik mag toch denken dat deze waanzinnige nooit meer vrij komt.

De laffe rotzakken die een baby hebben laten verbranden moeten nog gevonden worden, maar mochten die gevonden worden. Huizen plat en voor altijd de gevangenis in, omdat Israël helaas geen doodstraf kent voor terroristen met welke religieuze achtergrond ook.