maandag 17 augustus 2015

Islamisten koloniseren Nederland

Zielig hè, al die bootvluchtelingen die hun geluk in het vrije Europa zoeken.

Stop!

Laat het even tot u doordringen wie er precies in die boten zitten en wat zij exact in Europa komen doen, lees nu onderstaande quote van professor Philip Carl Salzman en vergelijk zijn woorden met uw gedachten:

“Islam requires adherents to bring the true religion to the entire world. Many Muslims in Europe see their immigration as a slow demographic conquest, which is why in Denmark young Muslims have worn a T-shirt saying: ‘In 2048 we are in charge.’” “It is also why many Muslim men see ‘infidel’ Christian girls as war booty, to be captured and raped at will, thus the shocking upsurge in rapes and sexual abuse in European countries,”
Vertaald: "De Islam vereist van zijn aanhangers om de ware religie over de hele wereld te verspreiden. Veel moslims in Europa zien hun immigratie dan ook als een langzame demografische verovering, dat is de reden waarom in Denemarken jonge moslims T-shirt dragen met de tekst: 'In 2048 zijn wij de baas. Die veroveringsdrang is ook de reden waarom veel moslims ongelovige 'Christelijke meisjes als oorlogsbuit zien die naar believen verkracht kunnen worden, daarom is er de schokkende toename van verkrachtingen en seksueel misbruik in Europese landen."

Onder die noemer is het dus normaal voor moslims om uw moeder, zuster, nichtje, vriendin, buurvrouw "Hoer" te noemen en met de oorlog via de baarmoeder en massa-immigratie vanuit islamitische landen in de nabije toekomst te verkrachten en misbruiken wanneer het hun uitkomt. Zie Pekela waar vijfjarige meisjes niet veilig zijn voor deze kolonisten:
Ook zou een asielzoeker seksueel getinte bewegingen hebben gemaakt naar een meisje van vijf jaar. Een vrouw maakt daar melding van op Facebook. Ze zat op de fiets toen ze het naar eigen zeggen zag gebeuren. Meer dan honderd mensen hebben gereageerd op haar verhaal, onder wie burgemeester Meindert Schollema van Pekela die verklaart: 'Ze is vanmorgen bij me geweest en we hebben afspraken gemaakt. Morgen ga ik kijken wat we hier verder mee moeten doen. Ik roep iedereen die iets bijzonders heeft meegemaakt op dit met de politie te delen, zodat we alles duidelijk in kaart kunnen brengen.'
Deze kolonisten weten dat de gefeminiseerde westerse man niet durft op te treden en alleen maar praten en deze kolonisten weten dat links hen te allen tijde zal steunen want "minderheid" en boze blanke man die wel durft op te treden is rassies, zie Jan Roos die het waagde zichzelf te verdedigen tegen Marokkaanse kolonisten.

Islamisten koloniseren Europa en Nederland. Overheden en politiek zijn verlamd door politiek correct denken en het onvermogen om op te komen voor de eigen oorspronkelijke bevolking.

Nog even en wij zelf zijn het equivalent van de Native Americans. Een minderheid in eigen land. Martin Bosma heeft dat goed gezien.