zondag 19 juli 2015

Meerdere autobommen in Gaza, Nederlandse media zwijgen. No Jews no news

Geen woord bij de linkse Nederlandse media over de meerdere autobommen in Gaza die vanmorgen ontploften. Stel dat Israël de auto's van Hamas en Islamitische Jihad tot ontploffing hadden gebracht, dan was de linkse media OPHEF en de moslinkse standaard Israël-haat niet van de lucht geweest, maar nu IS achter de ontploffingen zit, who cares, no Jews no news.

Tags zijn belangrijk voor allerlei booslamitsiche groeperingen en bij de ontplofte auto's waren dan ook verse tags van de Islamitische Staat te bewonderen. IS is relatief klein in Gaza, een paar duizend aanhangers, maar ze zijn wel actief. Met deze aanslagen laat IS zien dat leiders van Hamas en Islamitische Jihad niet veilig zijn in de terreurstrip. Natuurlijk is het voor de linkse media en moslinks allemaal de schuld van Israël dat dit geweld in Gaza plaatsvindt, maar voor de normaal denkende Nederlander toont het juist aan dat de Palestijnen geen eigen Staat moeten krijgen.

Interessant is ook, dat het *kuch* vredelievende Fatah IS in Gaza steunt. Palestijnen zij dusdanig versplinterd, dat een "eenheidsregering" dan ook een lachwekkende optie is. De autobommen in Gaza tonen haarfijn aan dat Israël er alles aan moet doen een Palestijnse Staat tegen te houden, omdat het anders met vijanden te maken krijgt waarbij Hamas en Islamitischse Jihad verbleken.

Natuurlijk zult u deze realistische zienswijze nergens in de linkse Nederlandse media teruglezen, want voor hun zijn alle Palestijnen sjielug en is Israël de grote boze vijand die volledig verantwoordelijk is voor het "lijden" van deze Palestijnen in "concentratiekamp" Gaza, of de zogenaamde "bezette" gebieden.