dinsdag 2 juni 2015

Koketteren met antisemitisme levert links zetels op

Links etaleert graag het progressief is. Links is zo progressief geworden dat het antisemitisme salonfähig maakt. Dat doet links met een reden. Ik noem het the numbersgame. Het is heel makkelijk., een miljoen moslims leveren meer zetels op dan 30.000 Joden. Een perverse manier van denken, maar zetels zijn belangrijker dat bepaalde mensenrechten.


Meester van dit denken is Alexander Pechtold. Tekent geen advertentie tegen antisemitisme, weigert een motie te ondersteunen die antisemitisme bestrijdt en zet genocideontkenner Fatwa Koser Kaya weer in de Tweede Kamer als vervangster voor Gerard Schouw. Win/win/win denkt Alexander. Hij toont aan dat hij niet volgzaam achter de door moslims verzonnen Joodse lobby aanloopt, hij toont aan te hoop te lopen tegen Geert Wilders en hij toont aan dat hij juichend Turken op zijn lijst zet. Meer moslimstemmentrekkersgalore kan men zich niet bedenken.

Een andere partij die al tijden met moslims koketteert is GroenLinks. Dat werd weer eens overduidelijk met de benoeming van Jesse Klaver als fractievoorzitter. Klaver werd bewust geportretteerd als deel Marokkaanse Nederlander. Bij die woorden kregen linkse mannen een stijfje en linkse vrouwen werden acuut wat vochtig. Marokkanen zijn moslims en moslims zijn overwegend antisemitisch dus het pronken met Marokkaans levert zetelwinst op is de achterliggende GroenLinkse gedachte.

De zieltogende PvdA oy weh. Michiel Servaes die met een tenenkrommende stemverklaring komt over Israël en kritiek en daarom geen steun bladiebla. Tsja…. In de motie Van Klaveren komt het woord Israël niet een keer voor. Nu alle Turken en Marokkanen weglopen bij de sociaaldemocraten is de paniek groot. Stemmen winnen over de ruggen van de Joden er zijn andere partijen in het verleden die daar goed in waren.

SP, PvdD, 50plus onvoorstelbaar dat deze partijen tegenstemden maar ook voor hen geldt: iedere islamitische stem weegt zwaarder dan welke Joodse stem dan ook. Een miljoen tegenover 30.000

Koketteren met antisemitisme als verkiezingspunt. We zijn het aan het meemaken. Geef het een paar jaar en bij deze partijen zijn Joden niet gewenscht.

De herhaling van de geschiedenis heeft van haat verwrongen antisemitisch gezicht enlinks ziet dat het goed is.