vrijdag 26 juni 2015

IS is slim bezig

IS zorgt voor rumoer op het Europese vaste land door een aanslag te plegen en iemand te onthoofden.
Natuurlijk doet links er alles aan de islamitische link te ontkennen en het toe te schrijven aan verwarde mensen die niets met de islam te maken hebben. Zo rolt links, de natuurlijke handlanger van de islam.

Ik zie het dus anders, maar ik ben gelukkig ook niet links. IS is slim bezig. Dat willen mensen misschien niet horen of lezen, maar ik kan er niets anders van maken.

IS wint met qua terreur-gevoel en propaganda op alle fronten. Links ontkent hun islamitische links (no pun intended), voor de aanslag in Frankrijk waren er de executiemethoden die veel aandacht kregen en met die beelden in het achterhoofd pleegt IS een aanslag in Frankrijk waar het iemand onthoofd (IS-trademark)

IS bereikt het doel terreur in de menselijke geest in te bedden en daarmee maakt het IS groter dan het daadwerkelijk is en krijgen mensen het gevoel nergens veilig te zijn. Well played IS dus.

Het Westen ondertussen is bezig met privacy geneuzel wanneer het aankomt op aanpakken van terreur, want roept iets met we gaan ons niet tot hun niveau verlagen en meer van die neo-liberale crap.Onder andere daardoor vechten de inlichtingendiensten geblinddoekt en met een hand op de rug, een andere oorzaak van dit invalide gevecht is het gebrek aan budget en menskracht bij de inlichtingendiensten. Teveel verwarde moslims en te weinig middelen veroorzaakt aanslagen in Europa, dit in combinatie met open grenzen en een EU dat niet durft door te pakken, want mensenrechten resulteert erin dat Jihadisten kunnen doen en laten waar zij zin in hebben.

Well done dus voor IS die de slappe, laffe Westen ideologie misbruikt voor eigen gewin terreur te zaaien ter meerdere eer en glorie van hun eigen Kalifaat.

Zolang de EU en de nationale regeringen binnen de EU niet durven breken met het alles verlammende pacifistische gedachtengoed, hebben verwarde moslims vrij spel - tot genoegen van hun linkse handlangers - die alles niet-westers zien als gereedschap in de strijd tegen neo-kolonialisme en meer van dat soort moslinkse blabla-geneuzel