maandag 8 juni 2015

Hamas, Hamas, alle andere moslims aan het.....

Interessante aan hilarische humor grenzende ontwikkelingen in Hamasstan aka Gaza (het echte Gaza en niet Amsterdam Nieuw-West) Zoals u misschien weet, regeren de homo's-van-dakafgooiers en vrienden van links Hamas deze strook aan de Middellandse Zee.

Nu wil het geval dat er Palies zijn die nog een stukje extremer zijn dan de mensenrechtenschenners van Hamas, kan bijna niet maar het is echt zo. Deze Palies vinden IS helemaal te gek en zij willen homo's van nog hogere daken een enkele reis naar het einde van hun leven geven. Verder is er een wedstrijdje wie-haat-de-joden-het-meeste tussen deze moslims gaande. Hamas haat Joden en IS haat Joden en dode Joden maken deze organisaties erg blij en snoepjes op straat uitdelerig.

Toch is er een klein probleem voor Hamas. Zij vinden het helemaal niet leuk dat er moslims zijn die zomaar Joden aanvallen terwijl het Hamas effe niet uitkomt. En op dit moment komt het Hamas niet uit, daar Hamas nog niet klaar is met hun terreurtunnels richting Israël te graven om van daaruit glorieuze aanvallen op Joodse kinderen en vrouwen te orkestreren en omdat Hamas op dit moment een ietwat tekort heeft aan van alles terreur-gerelateerd omdat Egypte 500plus smokkeltunnels heeft gesloopt.

Dus aanvallen op Joden, prima, maar alleen als het Hamas dus uitkomt. IS-gerelateerde groepen in Gaza zijn het niet eens met Hamas over wanneer je Joden moet doden en andere ideologische en religieuze standpunten, daarom vuren zij dus raketten af op Israël in de hoop dat Israël een offensief tegen Hamas begint zodat Hamas verzwakt en de IS-gerelateerden zichzelf daardoor kunnen versterken om vervolgens meer Joden te kunnen doden en een kalifaat kunnen stichten in de Gazastrook.

Hamas is dus woest op de haatbaarden van IS-tak (mannetje of 1000). IS is te zwak om Hamas serieus schade toe te brengen, maar irritant genoeg om Hamas bezig te houden. Het verzet strijdt dus tegen "het verzet". Hamas infidels was er te lezen op Gazaanse muren. Hamas ondertussen doet er veel aan de rust te bewaren in Gaza. Dat er veel aan doen houdt in dat zij tegenstanders executeren, gevangen zetten en/of martelen. Mooi man die Mohammedaanse fitties.