maandag 22 juni 2015

De nietsontziende moslinkse haat voor Israël 

Er was de afgelopen week wat rumoer ontstaan over de stedenband die Amsterdam met Tel Aviv wilde aangaan, later sloot moslinks Rotterdam zich ook aan bij deze antisemitische tendens door aan te geven dat het voor burgemeester Aboutaleb niet wenselijk is om Israël binnenkort te bezoeken.


Laat ik u na deze inleiding twee dingen uitleggen, eigenlijk vier, maar eerst de belangrijkste twee. De term moslinks is een samentrekking van links en moslims die onder de vlag van antizionisme antisemitisme bedrijven en antizionisme is antisemitisme omdat ik nog nooit een antisemiet ben tegengekomen die pro-Israël is.

De PvdA, PvdD, GroenLinks en SP zijn voor mij dan ook een stel antisemieten. Simpeler kan ik het niet omschrijven maar voor de goede orde wil ik het u met een voorbeeld duidelijk maken. Amsterdam heeft een stedenband met Casablanca, Casablanca ligt, zoals u weet, in Marokko en Marokko bezet de Westelijke Sahara. Geen moslinkse medemens die daar naar kraait. Voor de Joodse Staat Israël worden echter keer op keer uitzonderingen gemaakt. Als Israël een islamitisch land was geweest dan had je GroenLinks, SP, PvdA, PvdD en ook D66 nooit en te nimmer gehoord. No Jews No News.

Moslinks zijn dan ook ordinaire antisemieten, niets meer en niets minder.

Waar die haat voor Joden vandaan komt is evident. Links kan succesvolle Joden met een eigen land niet verkroppen. Slachtofferjoden vinden zij daarentegen geweldig, hoewel deze de laatste jaren aan de zogenaamde bezetting van het eigen Joodse land Judea en Samaria worden gekoppeld. Anne Frank met een terroristensjaal wordt afgebeeld en de Kristallnacht voor moslinks de herdenking is van uhhh, ik denk weer iets met Palestijnen. Moslinks zie je daarentegen nooit de straat opgaan om tegen de moordpartij in Syrië te demonstreren. Of tegen de Turkse bezetting van Koerdistan en Noord-Cyprus, of zoals eerder gemeld tegen de Marokkaanse bezetting van de Westelijke Sahara. Links en succesvol geldt alleen voor eigen gelederen, links lullen rechts vullen is niet voor niets een gevleugelde uitspraak, maar links maakt voor Joden graag een uitzondering zoals keer op keer wordt bewezen.


Dat moslims de Joodse Staat haten is echt wel begrijpelijk. Israël toont dag in dag uit de tekortkomingen van moslims in de regio en daarbuiten.

Israël is succesvoller dan bijvoorbeeld de buurlanden op bijna alle terreinen. Israël toont de machteloosheid en impotentie aan van de Arabische onkunde. Israël is een licht in de duisternis in het Midden-Oosten en daarmee een doorn in het oog voor alles en iedereen om Israël heen en daarom moet Israël kapot.

Om Israël kapot te krijgen hebben moslinks de handen ineengeslagen. Met de BDS-beweging, met agressieve lobby’s naar Nederlandse en EU-politici en via de OIC in de VN wordt er alles aan gedaan om de Joden uit Israël te verdrijven, terwijl moslinks in de rest van de wereld er alles aan doet om Joden uit bijvoorbeeld Europa te verdrijven.

Het is niet de eerste keer dat Joden wereldwijd onder druk staan, het is eerder geprobeerd Joden van de aardbodem te doen verdrijven. Keer op keer hebben deze pogingen gefaald en ook deze keer zal het moslinks niet lukken.

Am Yisrael Chai