woensdag 15 april 2015

Vanavond begint Yom Hashoah

In Israël en in Joodse gemeenschappen wereldwijd wordt vandaag de massamoord op 6 miljoen Joden door de Duitsers herdacht.


Hoe verder de toekomst van het verleden wordt gescheiden, des te meer wordt deze grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid verwaterd. Holocaustontkenners als Le Pen, Abbas, Khamenei krijgen een podium hun leugenachtige gif te verspreiden en wordt door een deel van hun eencellige grauw voor waarheid aangenomen.  In Nederland wordt de Holocaust niet meer onderwezen om de tere zieltjes van mohammedaanse kinderen niet te kwetsen. Stel je voor dat ze zouden leren dat de Holocaust daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Het moet niet gekker worden natuurlijk.

Neem gidsland Iran waar een Holocaustcartoonwedstrijd wordt georganiseerd om de "hypocrisie" van het Westen aan te tonen wanneer het om hun proleet profeet Mohammed gaat. Zes miljoen martelaren worden daar verkwanseld voor een waarzegger die in de lucht opging.


De klap die de Holocaust heeft nagelaten is nog steeds niet te boven gekomen. Het aantal Joden nu is nog steeds lager dan het aantal Joden in 1939.

Gelukkig is er nu een Joodse Staat waar Joden naar toe kunnen als de poep de ventilator raakt in Europa of andere landen in de wereld. Datzelfde Israël dat als veilige haven voor Joden wordt betwist door links, extreem recht en islamitische Holocaustontkenners. Vanavond worden 6 miljoen martelaren herdacht. Bij Joden wereldwijd is het nog steeds opdat we nooit vergeten, bij rest van de mensheid: opdat we liever vergeten.