donderdag 2 april 2015

Slechtst geïntegreerde Nederlanders bedreigen best geïntegreerde Nederlanders

Het grootste onbespreekbare taboe in Nederland is het islamitische antisemitisme. Door die blokkade is het dus mogelijk dat de slechtst geïntegreerde Nederlanders de best geïntegreerde Nederlanders kunnen bedreigen en daarmee wegkomen.


Het antisemitisme is de het afgelopen jaar met 71% gestegen. Dit antisemitisme is voor 90% toe te schrijven aan de slechtst geïntegreerde Nederlanders, de moslims. Deze groei is onder andere mogelijk door het gedogen van antisemitisme door overheden op meerdere niveaus. Denk aan de demonstraties in Den Haag waar vrijelijk "dood aan de Joden" kon worden geroepen, de politie greep niet in, de Arabisch sprekende politieagent vond het geen probleem, de burgemeester vond dat er geen grenzen waren overschreden.

Denk aan de antisemitische ambtenaar Yasmina Haifi die na een tweet waarin zij stelt dat het zionisten (moslimcode voor Joden) zijn geweest die ISIS hebben opgericht om de islam zwart te maken niet wordt ontslagen. De landelijke overheid geeft een signaal af dat je antisemitisch kan zijn zonder ontslagen te worden. Diezelfde overheid die altijd (quasi) verbaasd reageert wanneer er een toename is van antisemitisme die zij godbetert zelf dus faciliteren.

Neem een Appa, zelf verklaart rapper, en publiekslieveling van de linkse omroepen en de PvdA, die ongestraft tijdens een demonstratie "fuck de Talmoed" mag roepen om vervolgens schijnheilig en met uitgestreken smoelwerk te melden dat hij geen antisemiet is. Wanneer iemand "fuck de Koran" roept en dan zegt dat hij niet tegen moslims is wordt maandenlang door islamitische organisaties en hun linkse handlagers achtervolgd en worden er door de politie, die antisemitisme niet kan spellen, waarschijnlijk voorgedrukte aangiftes gefabriceerd.

Overheden staan het dus toe dat de slechtst geïntegreerde Nederlanders de best geïntegreerde Nederlanders kunnen bedreigen en wegpesten. Diezelfde overheden huilen vervolgens krokodillentranen wanneer het antisemitisme stijgt.

A = Antisemitisme, want Moslims in Europa winnen op alle fronten.

Ik feliciteer de politiek met hun schijnheilige pogingen het antisemitisme tegen te gaan. Net doen of je het heel erg vindt, dan trappen die sukkelige Nederlanders er weer in. De kanaries in de kolenmijn echter weten beter en maken plannen het antisemitische Nederland te verlaten. Succes hè met de slechtst geïntegreerde Nederlanders. Ies vrede.