maandag 6 april 2015

Palestijnen in Syrië? No Jews no News

De Palestijnse buitenwijk Yarmouk in Damascus (het Palestijnse Slotervaart van Amsterdam als duiding, want volgens de framende policor media een "vluchtelingenkamp") is bezet door IS. Yarmouk ligt als buitenwijk strategisch gelegen en wordt gezien als toegangspoort tot de rest van Damascus.


IS gebruikt zijn bekende modus operandi en is begonnen om Palestijnse strijders te onthoofden. Deze Palestijnse groep, genaamd Aknaf Bayt al-Maqdis is geaffilieerd met Hamas in Gaza, de terreurorganisatie die na jarenlange verwijdering, recent weer voor aansluiting met Assad in Syrië en Khamenei in Iran heeft gekozen. Deze Hamas fanboys worden door hun mede-soennieten een kopje kleiner gemaakt.
Om de situatie nog wat onduidelijker te maken dan het al is. De aardsvijand van IS in Syrië Al-Nusra (de Syrische Al-Qaida tak) koos ervoor om een neutrale houding aan te nemen bij de strijd om Yarmouk. Dit geeft aan dat Hamas en zijn handlangers geen soennitische vrienden in Syrië hebben en de keuze voor de sjiieten van Iran, Hezbollah en Syrië met de dood moet verkopen. Sektarische geweld is een bitch.

IS onthoofdt Palestijnen op grote schaal en nu komt het verwonderlijke. Geen schreeuwende booslims, als de schuimbekkende Appa die voor de verandering fuck the Koran roept nu er moslim op moslim geweld plaatsvindt, geen massademonstraties van domlinks en mohammedanen in de straten of pleinen. Nope doodse stilte van de usual suspects. Helaas helaas voor deze Palestijnen zijn er geen Joden bij betrokken, dus een dooie moslim meer of minder zal de Nederlandse booslims en hun linkse handlangers een rotzorg zijn.

Dat gaat veranderen, gelooft u mij. De Palestijnse kwezel Saeb Erekat heeft het lijden van deze Syrische Palestijnen al gelinkt aan de recht het op de terugkeer naar.... tromgeroffel.... Israël.

Wanneer links en booslims in Nederland dit horen zullen zij dit een op een overnemen en Israël de schuld geven voor de moord op Palestijnen door IS in Syrië. Islamitische Aluhoedjes als Yasmina Haifi zullen van gekkigheid niet weten waar te kijken omdat hun krankzinnigheid wordt "bevestigd".

Maar tot die tijd is het Dode Palestijnen? Fuck it. No Jews no News.