vrijdag 3 april 2015

Israël moet tegenwicht bieden aan Obama

Na het verraad van Barack Hussein Obama door een deal met Iran te sluiten inzake het Iraanse nucleaire programma, is het voor Israël tijd om de band met de Verenigde Staten te heroverwegen. Met andere woorden het wordt tijd dat Israël de fluwelen handschoenen uittrekt en de VS, Iran en de wereld laat zien dat Joden zich niet meer als schapen naar de slachtbank laten leiden.


Israël staat er alleen voor. Op 31 maart verklaarde een Iraanse generaal ongestraft dat de vernietiging van Israël niet onderhandelbaar is. Ondanks dit directe dreigement heeft het "genie" in Washington besloten dat er hoe dan ook een afspraak met Iran moest komen. Netanyahu analyseert terecht dat een deal op basis van het huidige kader het voortbestaan van Israël bedreigt, dat de deal het nucleaire programma van Iran legitimeert, dat de deal de economie van Iran versterkt, met als gevolg dat Iran nog agressiever hun terreur in het Midden-Oosten zullen exporteren.

Nu Obama de nucleaire Holocaust faciliteert, is zijn volgende stap de Joodse Staat te vernietigen het najagen van de terreurstaat Palestina. De zogenaamde veiligheidsgaranties van Obama zijn net zo lachwekkend als de rode lijn die hij tekende bij het gebruik van chemische wapens door Assad. Holle retoriek om zand in de ogen van de Israëlische bevolking te strooien.

Barack Hussein Obama is een ware vijand van het Joodse Volk, dat is nu een bewezen zekerheid. Het is dan ook zaak dat Israël zich niet door de VS en de EU laat chanteren om maar "rustig" te blijven. Wanneer de hondsdolle Ayatollahs of hun militaire beulen het weer in hun hoofd halen Israël direct te bedreigen, dan moet Israël niet meer zwijgen en zich gedragen als het braafste jongetje in de klas om de Amerikanen te behagen. Israël moet in zulke gevallen keihard terugslaan door deze religieuze waanzinnigen te vertellen dat Israël van Iran één grote parkeerplaats zal maken als die theedoeken het in hun hoofd halen om ook maar een raket op Israël af te vuren.

Israël heeft niets meer te verliezen. De EU en de VS zijn blijkbaar te onverschillig en te laf om het voor de Joodse Staat op te nemen. De VN worden gedomineerd door landen die Israël van de kaart willen zien verdwijnen en de sommige Arabisch buurlanden zouden wel met Israël willen samenwerken, maar durven dit niet wegens het analfabete grauw dat hun bevolking heet.

Het is nu dus tijd dat Israël het initiatief naar zich toe trekt. Bewapen en ondersteun de Syrische rebellen om zo Hezbollah en de Iraanse Revolutionaire Garde aan de Israëlische grens te bestrijden. Voer het plan van Naftali Bennett versneld uit en annexeer gebied C. Laat de gebieden A en B en de vijandelijke Arabische steden in de driehoek ten noorden van de West Bank aan de Palestijnen met de boodschap veel plezier ermee, hier heb jij je eigen staat. Maak het de Palestijnse terreurorganisaties duidelijk dat iedere aanval vanuit hun "Palestina" op Israël tienvoudig wordt vergolden.

Stilzitten en afwachten wat er gebeurt, is geen optie meer voor Israël. Iran toont aan dat wanneer Israël het van derden laat afhangen Israël hangt. Het is nu tijd voor actie, het is nu tijd voor een sterker Israël.