zaterdag 18 april 2015

Israël installeert tunnel-detectiesysteem

De start-up natie van de wereld Israël komt met een innovatie waar links en hun islamitische handlangers niet blij van zullen worden.
Het is het wonder van het Midden-Oosten gelukt een systeem te ontwikkelen dat de bouw van terreurtunnels detecteert. Dat klinkt eenvoudig, maar het is een prestatie van wereldformaat.

Tijdens de laatste schermutseling met Hamas, gebruikte de terreurorganisaties tunnels om aanvallen op Israëlische burgers en militairen uit te voeren. Het waren deze islamitische moordtunnels die de aanleiding vormden van de verdedigingsactie van Israël in Gaza.

Op dit moment is Hamas weer druk bezig de toentertijd vernietigde tunnels op andere plekken te graven. Israël heeft veel graafmateriaal waargenomen in Gaza. In plaats dat de terreurbeweging Hamas de nu geleverde bouwmaterialen gebruikt voor het opbouwen van de Strip vinden deze mohammedaanse zeloten het belangrijker om tunnels te graven om kinderen te vermoorden (meerdere tunnels kwamen uit in de buurt van kibboetsiem langs de grens).

Die moordtunnels in de toekomst effectief gebruiken wordt dus een stuk lastiger nu Israël de bouw kan monitoren en de terroristen voordat zij kunnen bovenkomen als ratten kunnen afmaken.

Het leven kan soms verschrikkelijk mooi zijn.