dinsdag 7 april 2015

Iraanse onderschatting van Israël zal Iran fataal worden

In Teheran was er een behoorlijk zelfbevlekkingsmomentje bij de deal tussen Iran en de P5+1.
In Iran werd de victorie gekraaid en werd de deal onthaald alsof het een nationale Bevrijdingsdag was. Na de deal merk je ook het toegenomen vertrouwen van Iran en zijn sokpop Hezbollah. Bunkerbewoner Nasrallah bluft dat de deal goed is voor de Palestijnen en Iran weet dat de deal die na 10 jaar afloopt de weg vrijmaakt naar nucleaire wapens.


Iedereen in deze wereld weet dat de waanzinnige ayatollahs Israël van de aardbodem willen vegen. Deze boodschap wordt in woord en daad uitgedragen door de fanatici in Teheran. Na de deal zal Iran nog agressiever dit beleid willen uitvoeren. Iran weet dat Israël door toedoen van de dhimmies in de EU, de lafheid van de USA en door moslims gedomineerde VN meer en meer geïsoleerd wordt. Iran voelt zich daardoor uitermate gesterkt hun doel om Israël te annihileren te verwezenlijken.

Iran rekent echter buiten de waard Israël. Israël weet en ziet dat het door de linkse en islamitische newspeak meer en meer geïsoleerd raakt. Israël is echter gewend aan ghettomentaliteit, niet uit eigen keuze maar gedwongen door islamitische of christelijke overheersing, Israël weet ook wat het is om te overleven. Geen volk ter wereld is meer bedreigd dan de Joden, de pogingen om Joden uit te roeien zijn meer dan bekend. Vaak geprobeerd en altijd gefaald. Dat zal Iran ook overkomen. Israël heeft op een gegeven moment niets meer te verliezen. Netanyahu heeft ook meerdere keren verklaart dat Israël zich niet meer gewillig naar de slachtbank laat leiden, die tijden zijn over. Israël heeft een nucleair arsenaal dat het conventioneel kan inzetten (boem is grote boem is veel schade), maar Israël kan ook opteren voor een EMP-aanval (ElectroMagnetic Pulse) Met zo een nucleaire aanval op grote hoogte verwoest je elektrische en elektronische infrastructuur, zonder de fall-out en de negatieve Hiroshima beeldvorming. Dat is de weg die Israël moet bewandelen. Een Jericho-3 raket op Iran afvuren, hoog in de atmosfeer de kernkop tot ontploffing brengen en voilà: win/win. Geen massaslachting onder de Iraanse bevolking, maar Iran wel terug naar de steentijd en niet in staat om zelf ook maar iets nucleairs te kunnen uitrichten.