maandag 13 april 2015

Hamas: wapentekort Gaza, schuld van Egypte

Shock horror in de terreurstrook. Er is een chronisch tekort aan wapens en dat is de schuld van Al-Sissi die zomaar smokkeltunnels opblaast, met rioolwater vult en een strook van een paar honderd meter aan de Egyptische/Gazaanse grens woningvrij heeft gemaakt. Geen internationale pershaantjes die er naar kraaien, want hey: No Jews No News.

De tijd dat de pershaantjes weer in de leugenachtige handjes kunnen wrijven is komende zomer wanneer er een links/islamofacistische flotilla van het extreem-linkse Griekenland uitvaart om de huiliestijnen van de terreurbeweging Hamas te ondersteunen.

Al-Sissi is dus, buiten het oog van de media, voortvarend bezig alle smokkeltunnels tussen Gaza en Egypte kalt te stellen. Het gevolg is dus een wapentekort in Gaza. Waar een kogel voor de maatregelen nog voor $1 per stuk verkocht werden is die prijs nu $2 per kogel. De prijs voor een Egyptische ak-47 steeg van $900 naar $1400 dollar per stuk.

Hamas klaagt dan ook steen en been omdat het nu minder in staat is weer een terreurcampagne met Iraanse steun tegen Israël te starten. Win/win dus voor Israël en Egypte, daar die smokkeltunnels tevens terroristen van Gaza naar Egypte smokkelden om daar aanslagen te plegen. Al-Sissi is helemaal klaar met de Hamas-neefjes van de Moslimbroeders en heeft na de fysieke maatregelen nu ook besloten dat iedereen die betrapt wordt met tunnels bouwen levenslang kan krijgen. Fikse straffen om terreur tegen te gaan en hopelijk levens te redden.

Het terugdraaien van de democratie in Egypte is het beste dat Egypte is overkomen. Met de moslimbroeders was dit op termijn ook gebeurd, onder Al-Sissi is dat wat drastischer gegaan met als gevolg een veiliger regio. Mij hoor je niet klagen.