woensdag 1 april 2015

Booslims en lefties organiseren weer eens een flotilla

Het wordt weer een gezellig boottochtje van Griekenland naar Gaza deze zomer. Volledig media-aandacht, daar er verder toch geen moer in die periode gebeurt. Deze keer varen booslims en domlinks vanuit Griekenland. De huidige extreemlinkse populistische Griekse regering heeft er geen moeite mee wanneer de Freedom Flotilla het konvooi van de haat de Griekse havens verlaat op weg naar de terreurenclave Gaza, waar het grootste deel van de Palestijnse oorlogsmisdadigers woont.


Wat de Nederlandse media gaan tonen dus deze zomer, zijn huilende lefties en geshockeerde booslims wanneer ze in aanraking met de Israëlische marine komen. Dat er jodenhatende haatbaarden meevaren spreekt voor zich,dat is tenslotte de standaard modus operandi voor deze terroristen en hun aanhangers. Drie schepen banen zullen zich een weg banen naar de Jihadstrip, leuke oefendoelen voor de nieuwe Israëlische onderzeeboten. Win/win.

Om het moreel hoog te houden worden er onderweg worden leuke antisemitische liedjes gezongen en zal het bekende IS vingerwappen heel groot worden, zie video: