donderdag 23 april 2015

Asielzoekers? De enige vluchteling is het gezond verstand

Beladen onderwerp. Twee kampen. Geen grijsgebied en juist daardoor het hele asielzoekers-uitgeprocedeerde asielzoekers-vluchtelingen verhaal gespeend door gezond verstand. Lees verder voor gezond verstand.

Halbe Zijlstra had gelijk met zijn Holleeder-uitgeprocedeerden opmerking. Het is te onzinnig voor woorden dat die gasten die uitgeprocedeerd zijn hier nog zitten. De rechter heeft gesproken en daar heb je het dan mee te doen. Blijven zitten is dus strafbaar geworden en ten koste van alles willen blijven is een ondermijning van de rechtstaat. Als iedereen denkt als de uitgeprocedeerden dan kan de hele rechtstaat op de schop, daar uitspraken van rechters als onzin worden bestempel. Uitgeprocedeerden zijn dan ook de bijl aan de wortel van onze rechtstaat.

Bed, bad en brood. Natuurlijk biedt je mensen het minimale. Dat doet een beschaafde samenleving. Punt uit. Uitgangspunt is wel dat de uitgeprocedeerden actief meewerken naar terugkeer naar eigen land. Uitgeprocedeerd hè, zie punt hierboven. De onzin dat mensen niet illegaal kunnen zijn, of ze ongedocumenteerden te noemen is emotionele onzin om jezelf goed te kunnen voelen terwijl je naar De Wereld Draait Door kijkt of andere linkse bullcrap.

Over de massale instroom bootvluchtelingen kan ik kort zijn; Het enige dat werkt is het Australische model. De linkse leugen dat er daardoor meer mensen sterven is er voor verzonnen de voorstander van deze maatregel als onmenselijk te doen afschilderen. Het omgekeerde is echter waar, het Australische model schrikt af en voorkomt juist doden, omdat mensen weten dat het onmogelijk wordt een land binnen te komen omdat je terug wordt gesleept. De valse linkse hoop is juist de moordenaar van veel Middellandse Zee bootvluchtelingen. 

De vraag die door niemand van links wordt beantwoord is de vraag die Wilders als enige durft te stellen. Een AOW'er krijgt zo'n 13.000 euro per jaar. Iedere willekeurige vluchteling kost het dubbele. Waarom is dat eigenlijk? Zijn onze AOW'ers die hun hele leven hebben gewerkt minder waard dan een vluchteling die geen moer aan Nederland heeft bijgedragen?

Zo ook de woningtoewijzing. Waarom krijgen vluchtelingen voorrang op Nederlanders die al jaren op de wachtlijst staan? Is dat de veel geloofde en zelfverzonnen linkse solidariteit? Zoiets beweren en dan zelfvoldaan in de spiegel durven kijken zegt alles over de linkse hypocrisie. Ander Volk eerst in het kader van de positieve discriminatie. Mag is even een teiltje? Zum kotzen is nog het minste wat ik bij die linkse hypocrisie voel. Als de willekeurige vluchteling zo nodig een woning moet hebben, prima, maar dan net als iedere Nederlander onderaan de wachtlijst en wachten maar. Wel zo eerlijk.

Gezond verstand dus. Gezond verstand redt levens, schept geen valse hoop en geeft het minimale bed bad en brood. Win/win/win.