woensdag 22 april 2015

Amnesty weigert tegen antisemitisme te strijden

Op de jaarlijkse conferentie van Amnesty International is er een motie geweigerd om de stijging van antisemitische incidenten in het Verenigd Koninkrijk te onderzoeken.


Het was de enige motie die het op de jaarlijkse conferentie niet haalde.

Amnesty kwam met de leugenachtige verklaring dat de organisatie zich niet wilde focussen op een etnische groep.

Dat is curieus daar de zogenaamde mensenrechtenorganisatie in 2012 met een lijvig rapport van 123 pagina's kwam over discriminatie tegen moslims. Dat rapport getiteld Choice and Prejudice Discrimination against Muslims in Europe meldt: Het doel van dit rapport is vooral gericht op discriminatie op grond van godsdienst of overtuiging en om een aantal van de gevolgen hiervan voor de moslims in Europa te illustreren."

Amnesty houdt niet van Joden. Eerst was er het stompzinnige bericht van Amnesty dat Israël met IS vergeleek  (iedere organisatie heeft zijn eigen Yasmina Haifi) en nu weigeren de leden van Amnesty te strijden tegen een vloedgolf van antisemitische incidenten in het VK.

Je kan rustig zeggen dat Amnesty bevooroordeeld is en geïnfiltreerd door de islamitische 5e colonne die samen met hun linkse aanhangers een hekel hebben aan Joden en Israël.

Dhimmisty International voor al uw huilieverhalen over moslims.