donderdag 12 maart 2015

17 maart: Grote Israelische verkiezingsavond met Harry van Bommel!

Op 17 maart zijn er Israëlische verkiezingen. Israëlische verkiezingen zijn zo belangrijk dat het de Nederlandse politiek altijd buitenproportioneel bezig houdt. Toch is het goed dat het CIDI een verkiezingsavond houdt waar politici van verschillende pluimage hun standpunten mogen herhalen of aanscherpen zo u wilt.


Wie doen er mee? Het CIDI schrijft op hun site: Op het programma een debat tussen buitenlandwoordvoerders in de Tweede Kamer, met:
  • Harry van Bommel (SP) 
  • Han ten Broeke (VVD) 
  • Elbert Dijkgraaf (SGP) 
  • Joram van Klaveren (Groep Bontes/Van Klaveren) 
  • Michiel Servaes (PvdA)  
  • vertegenwoordigers van CDA en van D’66.
Wil je het debat bijwonen, dan kan dat natuurlijk. Wel even van te voren aanmelden, dit wegens veiligheidsredenen en omdat het CIDI een inhoudelijk debat wil en geen schreeuwende anti-Israël gekkies die slaapverwekkend als dat is hun zoveelste domme schreeuwpartij resulteert.

Waar kan men zich aanmelden?

Aanmelden is verplicht via cidi@cidi.nl: na aanmelding ontvangt u van ons een akkoordmail. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van onze akkoordmail en met een geldig identiteitsbewijs (van uzelf en eventuele gast).

Vertrouwen is goed, controle is beter en een goede manier hert debat normaal te houden.

Waar wordt het debat gehouden?

Plaats: De Rode Hoed, Keizersgracht 102. 1015 CV Amsterdam. Aanvang: 19.30 uur (zaal open 19.00) Toegang: Gratis voor vrienden van CIDI en CIJO, voor niet-vrienden €10,- (u kunt tijdens deze avond met korting vriend(in) van CIDI of lid van CIJO te worden), op vertoon van akkoordmail.

Mocht u tijd hebben, dan is het zeker een aanrader. Politici op aaiafstand die vanuit Nederland vertellen hoe Israël zich moet gedragen, altijd interessant.

Helaas is er wegens de laagconjunctuur geen livestream voor de boeren (waaronder ik) die in de provincie wonen. Mochten er nog lezers zijn die ergens een zak geld over hebben, neem dan even contact op met Esther Voet van het CIDI om dit interessante debat positief te laten afstralen op de rest van de Nederlandse bevolking.