woensdag 4 februari 2015

UKIP geeft geen moer om Joden

Het veelgeprezen UKIP steunt een wet tegen onverdoofd slachten. RT meldt:

Nigel Farage’s decision to back a ban on slaughtering animals without stunning them was not aimed at Jews but was meant to target ‘others’, a UKIP MEP sought to clarify.
Stuart Agnew, a member of the Committee on Agriculture and Rural Development in the European Parliament, said Britain’s Jewish community had been “caught in the crossfire.”
Joden worden dus even meegenomen als nevenschade door de dierenpoes moraalridders van UKIP.

Zo blijkt maar weer dat Joden hoe dan ook de klos zijn binnen de EU. Moslims willen ze dood of weg en doen dat via aanslagen.
BDS-idioten proberen Joodse bedrijven in Europa kapot te maken door er iedere week voor de deur te protesteren.
UKIP en andere partijen nemen maatregelen dat het voor religieuze Joden onmogelijk maakt hun manier van leven voort te zetten. Vreemd wanneer men zich bedenkt dat Joden eeuwenlang onverdoofd konden slachten, maar nu niet meer omdat UKIP moslims wil pesten. Zoals bekend wilden de Nazi's de Joden ook graag pesten en een van de eerste maatregelen was het verbieden van de onverdoofde slacht. Deze Godwin is geen Godwin, omdat hij in een juist perspectief is geplaatst.

In mijn discussie op twitter met een UKIP-fanboy kwam het onvermijdelijke "wij zij voor Israël" voorbij. Met andere woorden, niet zeuren als er nevenschade is, want wij zijn pro-Israël. Uhhmm nee, wanneer zo een opmerking wordt gemaakt weet je dat je te maken hebt met iemand die geen moer van Joden af weet. Juist in het Verenigd Koninkrijk wonen veel charediem. Binnen deze groep charediem is er een significant deel dat Israël als staat niet erkend.

Terug naar het onderwerp. UKIP geeft dus geen moer om Joden, dat blijkt wel uit de onzorgvuldigheid in hun berichtgeving en uit de onwetendheid over de Joodse Engelsen die al eeuwenlang in Engeland woonachtig zijn en hun steentje daar meer dan hun gewicht aan de maatschappij hebben bijgedragen.

Moslims willen de EU judenfrei door middel van geweld. Politieke partijen als UKIP door het leven voor religieuze Joden onmogelijk te maken. Verschillende methoden, zelfde uitkomst.