vrijdag 6 februari 2015

Megamoskee inclusief Apartheidsmuur, het kan in Nederland

Ten eerste wil ik de salafisten in Nederland willen feliciteren met hun klinkklare overwinning. Met de bouw van de megamoskee is de islamisering van Nederland weer een heel stuk dichterbij en zullen salafisten wereldwijd hun handen dichtknijpen.


Deze megamoskee zorgt ervoor dat de islamisering van Nederland zichtbaar wordt en de islamitische apartheid een feit.
"Bij het schoolplein komt een muur om voor zo min mogelijk doorkijk te zorgen" Leest ik in het krantenartikel. Met andere woorden. Het voor de gelovigen mogelijk gemaakt zich af te sluiten voor de open Nederlandse democratie en daarmee niet geconfronteerd te worden met, laten we zeggen, vrouwen die zomaar los mogen rond lopen in dit land, dit in tegenstelling tot de woestijnlanden waar deze mohammedanen vandaan komen en waar vrouwen als gecamoufleerd als vuilniszak de straat op mogen, binnen moeten blijven, of geëscorteerd door een mannelijk familielid hun halfje wit mogen halen.

Volgens PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch mag je daar niet kritisch over zijn, want dan demoniseer je volgens het Marokkaanse Kamerlid. Na de islamitische apartheidswoningen in Amsterdam, nu dus de islamitische apartheidsmuur in Gouda.

Welke partijen zijn voor zo een idee van een apartheidsmuur? In oktober 2014 waren dat de verlichte partijen D66, PvdA en GroenLinks. Deze voormalige voorvechters van vrouwenrechten zitten nu vuistdiep in de islam en schromen er niet voor Apartheid is het nieuwe feminisme te propageren. Je mocht er maar op stemmen op die onderdrukkers.

De megamoskee El Wahda (de eenheid LOL, je verzint het niet) zorgt voor verdeeldheid in Nederland.