zondag 15 februari 2015

Laffe policor bestuurders zijn bondgenoten van terroristische mohammedanen

Het laffe dhimmie-denken en de pacifistische policor poeha zijn de bijl aan de wortel van de Westerse beschaving. Dat werd gisteren weer eens duidelijk door de berichtgeving van Nieuwsuur die en voor de Matthijs Van Nieuwkerk trofee voor Het Grote Bukken en Bibberen en voor de Alexander Pechtold Prijs voor de Meest Politiek Correcte Onnozelheid.

Nieuwsuur beweerde in een vraaggesprek met de organisator van het vrije woord in Kopenhagen, dat het eigenlijk hun schuld was dat er geschoten was en dat de dode de verantwoordelijkheid was van de organisatie, aldus het lafhartige Nieuwsuur.


De media wordt gevoed door de politiek, net als de politiek door de media wordt gevoed, deze incestueuze cirkel draagt er zorg voor dat het policor denken keer op keer wordt versterkt, Dit policor denken wordt voornamelijk veroorzaakt door angst voor de islam en resulteert in kromdenken en zelfcensuur.

Ondanks meerdere aanslagen door boze mohammedanen (allen vrolijk als er een Jordaanse Piloot in de fik wordt gestoken) blijven Europese bestuurders met droge ogen beweren dat het Westen niet in oorlog is met de islam. Dit criminele denken draagt er zorg voor dat verdachte moslims niet hinderlijk gevolgd kunnen worden, of ondervraagd bij verdenking van terreur. De linkse mensenrechtenindustrie springt als een wesp gestoken op bij eventuele inbreuk van de privacy van de verdachten, diezelfde lefties zijn echter in geen velden of wegen te bekennen wanneer er op Europese bodem Joden worden afgeslacht door de aanhangers van Mohammed.

Een van de bestuurders die wist te vertellen dat het Westen niet in oorlog is met de islam, is uitgerekend de minister-president van Denemarken. Ik vraag mij af, of die ivoren torenist de afgelopen 36 uur wel buiten is geweest. Deze dhimmie vertegenwoordigt een grote groep mensen die inderdaad denken dat het Westen niet in oorlog is met de islam. Well, wake up and smell the coffee cowards, De Islam is al een tijdje in oorlog met het Westen.

De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Liberman zegt het zoals het zijn moet:
"the international community must not satisfy itself with declarations and rallies against this terror, but must go beyond the boundaries of what is politically correct and wage all-out war to root out Islamic terror."