zondag 8 februari 2015

EU wil Joden alleen voor eigen egoïstische gewin behouden

Dat Europa in de kern geen moer geeft om Joden heeft u hier kunnen lezen, dat Joden door deze labbekakkerige houding willen emigreren is diezelfde EU een doorn in het oog. 


De EU is, zoals U weet gebouwd op de door de EU zelf verzonnen illusie van eenheid. Deze illusie moet hoe dan ook in stand worden gehouden, want zonder de fata morgana van eenheid staat de hele EU op een fundament van drijfzand.

Om die reden en om die reden alleen wil de EU de Joden binnen Europa houden. Vanuit een PR-standpunt dus.

Dit PR-standpunt is aantoonbaar. Weet u dat binnen de EU er geen definitie is voor antisemitisme? Die was er in het verleden wel, de oude definitie is door de EU verwijderd en de nieuwe definitie is nooit door de EU aangenomen, sindsdien wordt antisemitisme alleen in naam genoemd door de EU-propagandamachine, maar wordt er geen aanstalten gemaakt het in beleid om te zetten. Op de pagina van European Union Agency for Fundamental Rights wordt antisemitisme niet eens genoemd!
FRA’s work documents both of these gaps in data collection, as well as the extent of prejudice against groups such as Roma, LGBT, Muslims, and migrant communities. At the same time, it makes recommendations on how the situation could be improved.
De reden waarom antisemitisme in de EU niet genoemd wordt is, omdat in de nieuwe definitie, die dus nooit is overgenomen, weggestopt en weggekeken, het waagt jonge moslims als reden nummer 1 voor het groeiende antisemitisme in de EU te benoemen.

De EU huilt krokodillentranen wanneer het aankomt op de Europese Joden. Huilen bij een aanslag op Joden in Brussel en Parijs - minder verdriet toentertijd in Toulouse - maar niet de daders van deze aanslagen durven benoemen en daarmee hun illusionaire eenheid aan flarden is geschoten.

Het is dus duidelijk, de EU huilt voor de publieke opinie tranen wanneer er Joden worden vermoord, maar huilen mee met de wolven in het bos wanneer de islam moet worden benoemd.

Alles voor de zogenaamde eenheid, zonder die eenheid is de EU mislukt, dat weten ze in Brussel, vandaar de charade van solidariteit met de Europese Joden.