zaterdag 14 februari 2015

EU chanteert Israël

Volgens een bericht in de Israëlische krant Makor Rishon bereidt de Europese Unie zware sancties tegen Israël voor.


Deze sancties worden geïmplementeerd na de Israëlische verkiezingen in maart.

Bij een rechtse overwinning gaan de sancties onmiddellijk in, maar bij een linkse overwinning zal de EU bepalen wanneer zij de economische strop om Israëls nek aantrekken. Dit zal afhangen van de zelfmoord van de Joodse Staat met het optuigen van een terroristisch Palestina als oorlogszuchtige buren. Iets dat de EU eist om hun eigen linkse onderbuik te voeden en de islamitische 5e colonne tevreden te houden.

De sancties hebben niet alleen betrekking op goederen die in de zogenaamde bezette gebieden worden geproduceerd, maar op Israël als geheel. In aanvulling op deze immorele Europese sancties gaat de EU een agressieve pro-Palestijnse rol vervullen om de Palestijnse terreurstaat te verwerkelijken.

De EU is institutioneel antisemitisch, dat weet de EU al wil het voor de schijn doen alsof het lot van de Joden hen aan het hart gaat. Met terreurbevorderende maatregelen tegen Israël, bevordert de EU tevens de haat tegen Joden in Europa. De EU zal met schijnheilig uitgestreken gezicht beweren dat het twee totaal verschillende zaken zijn die niets met elkaar te maken hebben. Het beleid van de EU heeft echter al gevolgen in meerdere Europese landen zoals het geboorteland van Hitler, Oostenrijk, waar een aanklager Jodenhaat van een af andere domme Erdoganturk goedkeurt als Israël-haat:

Facebook postings from a Turkish man showing Adolf Hitler, with a statement praising the death of Jews, are a legitimate expression of criticizing the Jewish state, the spokesman for the prosecutor office in the city of Linz, Philip Christl, said. “I could have annihilated all the Jews in the world, but I left some of them alive so you will know why I was killing them...,” Ibrahim B. wrote on his Facebook page in December.