woensdag 28 januari 2015

Zijn jihadisten en nazi's van hetzelfde laken een pak?

Het antwoord daarop ja.

Een van de grote inspiratiebronnen voor jihadisten wereldwijd, is de notoire antisemiet en grootmoefti van Jeruzalem Haj Amin al-Husseini. Deze grootmoefti was een groot bewonderaar van Hitler en vice versa was dat ook het geval. De Waffen-SS vormden een islamitische divisie, de handschar divisie bestaande uit 23.000 moslims.


Er bestaat en bestond een link tussen nazi's, islam en islamisten. Vandaag de dag zijn naast de koran Mein Kampf en Protocollen van de wijzen van Sion de meest gelezen boeken in de islamitische invloedssfeer, verder wordt er weinig gelezen in die landen.

De fascinatie van nazi's voor de islam is werkelijk onthutsend, neem Eichman, een van de architecten van de Holocaust
But you, you 360 million Mohammedans, to whom I have had a strong inner connection since the days of my association with your Grand Mufti of Jerusalem, you, who have a greater truth in the surahs of your Koran, I call upon you to pass judgment on me. You children of Allah have known the Jews longer and better than the West has. 
Een andere connectie tussen nazi's en jihadisten vindt met bij de Iraanse leiders. Hitler wilde de Joden uitroeien en dat willen de ayatollahs ook, diezelfde ayatollahs die de Holocaust ontkennen.

U leest en u ziet een patroon ontstaan tussen de NSDAP en de politieke islam.

In bezet Europa gingen de nazi's als eerste voor de Joden. In het huidige, bijna bezette Europa gaan islamisten wederom voor Europa.

In het oude Europa werd er weggekeken bij antisemitisme veroorzaakt door nazi's, in het nieuwe Europa wordt er ook weer weggekeken voor het nieuwe antisemitisme veroorzaakt door moslims.

De geschiedenis herhaalt zich met een groot verschil. In het oude Europa konden Joden nergens naartoe, in het nieuwe Europa kunnen zij God zij dank naar Israël, het land dat jet nieuwe Europa liever van de kaart ziet verdwijnen.  O de ironie.

Ja, jihadisten zijn de nieuwe nazi's. Ja, Europa kijkt nog steeds weg. Ja, er wordt niet geleerd van de geschiedenis. Ja, er is een Joodse Staat. Am Yisrael Chai.