vrijdag 30 januari 2015

Londense burgemeester Boris Johnson: Jihadisten zijn een stelletje rukkers

De Londense burgemeester zit nooit om een woordje verlegen en is altijd erg duidelijk in zijn uitspraken. Zo ook over moslims die hun geluk zoeken bij ISIS.

In een interview met de The Sun zegt Boris:
If you look at all the psychological profiling about bombers, they typically will look at porn. They are literally wankers. Severe onanists.
Vervolgens zegt Johnson:

They are rejected by women, they are not making it with girls, and so they turn to other forms of spiritual comfort - which of course is no comfort.
Kijk, dat zijn nog eens uitspraken van een burgemeester van een stad van 8 miljoen inwoners. Boris was erg onder de indruk van de woorden van Aboutaleb, dus Boris kennende ging hij in de overdrive met zijn uitspraken.

Johnson deed zijn uitspraken na een bezoek aan de Peshmerga, waar de blonde burgemeester zich liet fotograferen in pak met een AK47.

In het Westen mogen we blij zijn met burgemeesters als Aboutaleb en Johnson, die duidelijk de grenzen aangeven wat wel en wat niet wordt getolereerd, daar kunnen vele landelijke politici een voorbeeld aan nemen.