zondag 18 januari 2015

Het is de eigen westerse lafheid en zelfhaat dat het Westen de das omdoet

Bij Buitenhof, een programma van de Nederlandse Propaganda Omroep mocht ene Karen Armstrong zonder tegenspraak uitleggen dat islam vrede is en de aanslagen de schuld van het Westen, Israël en verder alles zolang het maar niet islam gerelateerd was. Ditzelfde patroon zie je bij Jinek, DWDD, Pauw, Knevel en van de Brink en eigenlijk alle programma's op televisie. Lafheid en zelfhaat regeert de Nederlandse Publieke Omroep. Deze lafheid en zelfhaat straalt vervolgens af op Nederlanders die zo dom zijn dit soort propaganda keer op keer te bekijken en daarmee de leugens en halve waarheden van deze propagandisten helpt te verspreiden.


Mijn advies is dan ook (en ja vechten tegen de bierkaai) te stoppen met kijken. Kijkcijfers zijn de zuurstof van de deze leugenmachines en wanneer je de toevoer stopt slaat de paniek toe en is men misschien in Hilversum en het Reservaat bereid het beleid te wijzigen, hoewel zelfkritiek die gasten vreemd is. Een andere manier de Propaganda te stoppen is die hele linkse kliek in Hilversum op te doeken. Maar dan moet Nederland massaal anders gaan stemmen en dat zie ik 1,2,3 niet gebeuren.

Een ander punt dat ik wil maken is de Westerse lafheid. PEGIDA mag niet demonstreren omdat islamisten gedreigd hebben de demonstranten aan te vallen. Juist daarom moeten PEGIDA de straat op om een een dikke middelvinger naar die booslims op te steken en een harde fuck you te roepen.

Het is een grof schandaal dat Duitse overheden zich overgeven aan islamisten.

Vrijheid? Vergeet het maar, met de massa-immigratie uit islamitische landen is die vrijheid reeds ten grave gedragen en door de westerse lafheid en zelfhaat zal dat verder en verder afkalven.