zaterdag 10 januari 2015

Het enige veilige land voor Europese Joden is uiteindelijk Israël

Gisterenavond begon de Joodse rustdag, de sjabbat. Sjabbat sjalom is de eeuwenoude begroeting waarmee mensen elkaar een vredige sjabbat wensen. Vanavond eindigt de sjabbat en wenst men elkaar een gut woch, een goede week.

Ik kan u vertellen dat deze week rond de sjabbattafels het onderwerp van gesprek de aanslagen in Parijs zullen zijn met als nadruk de moord op 4 Franse Joden die Frankrijk niet tegen kon houden. Het was het trieste resultaat van een cumulatie aan antisemitisch geweld in Frankrijk.


In 2014 emigreerden 7.000 Franse Joden naar Israël. Na de aanslag van moslims op Joden die boodschappen aan het doen waren voor de sjabbat is het nog niet in te schatten hoeveel Franse Joden nu gaan emigreren. Een eerste inschatting is 10.000 maar er worden ook cijfers als 35.000 genoemd.

De gesprekken aan de sjabbattafels in Europa gaan dan ook over hoe groot de veiligheid is voor Joden om in Europa te blijven wonen. Ik kan u bij dezen vertellen die wordt door de laffe Europese houding met ieder antisemitisch incident of aanslag kleiner.

Niet een Europese leider durft de olifant in de kamer te benoemen. Islam is een taboeonderwerp geworden binnen de grenzen van het Avondland. Het is ook verbijsterend dat alles op alles wordt gezet om de islam buiten de recente islamitische geweldsspiraal te houden en hoe moslims worden neergezet als slachtoffer. Hordes moslims worden door allerlei media ingezet om vooral maar te propageren dat islam vrede is. Talkshow hosts die in zich in allerlei bochten wringen om de islam maar niet te hoeven benoemen. Politici die het klootjesvolk bezweren met prietpraat over eendracht tussen moslims en de rest van de bevolking en dat de islamitische terreur niets met de islam te maken heeft. De laffe blanke man durft zich niet uit te spreken.

Inderdaad is niet iedere moslim een terrorist, maar wordt 95% van de terreur in de naam van Allah en zijn profeet uitgevoerd. Gaan eerdergenoemde appeasers nu echt beweren dat het niets met de islam van doen heeft?

Cijfers dat in Frankrijk alleen al 5.000 jonge moslims geweld willen gebruiken tegen Fransen en Franse instellingen worden bewust genegeerd. Vandaag in Nu.nl is onder andere te lezen;
Dat zou kunnen verklaren dat zestien procent van de Nederlandse moslimjongeren geweld billijkt omwille van religieuze of ideologische idealen.
Edwin Bakker, terrorisme-expert aan de universiteit in Leiden is stellig: Het terrorisme zoals in Parijs heeft alles met de islam te maken.

Europa heeft een islam probleem zolang er niet benoemd wordt dat de islam een probleem vormt en op gespannen voet staat met de democratische waarden en normen die in Europa gemeengoed zijn. Het is dan ook onvoorstelbaar dat Ahmed Aboutaleb de enige politicus is die in een toespraak de terreurmoslims oproept op te rotten. Dit tot schrik van zijn PvdA die de islamitische achterban nog verder ziet krimpen.

Europa sluit willens en wetens de ogen voor het islamitische geweld om vooral de moslimgemeenschap niet te schofferen en de economische belangen met islamitische landen niet te schaden. Een grotere belediging en knuffelracisme richting de moslimgemeenschap is overigens niet mogelijk, maar dit even terzijde.

Islam is vrede vrede vrede. Deze agitatie propaganda wordt er bij Nederlanders keer op keer ingestampt. Dat de werkelijkheid een andere is, soit. Praten we niet over, want zolang je deze leugen maar lang genoeg blijft herhalen wordt het vanzelf waarheid denkt men bij de diverse redacties van kranten, in het mediapark in Hilversum en politiek Den Haag.

Een groep die deze verschrikkelijke leugens niet slikt zijn de Joden. De terreurmoslim die vier Joden vermoordde in Parijs zei dat hij bewust Joden had uitgezocht om af te maken. De minister van buitenlandse zaken van Israël Avigdor Liberman gaat in gesprek met Israëlische ambassades en Joodse gemeenschappen om te bepalen wat er nodig is de veiligheid van Europese Joden te garanderen. Israël moet dus ingrijpen om Joden in Europa te beschermen omdat de Europese wegkijkers uit politiek correcte overweging weigeren de veiligheid van Joden te verbeteren.

Het heeft de Joodse gemeenschap tenslotte ook maar tig jaar gekost voordat de Nederlandse overheid eindelijk van haar luie achterste vandaan kwam om haar kerntaak (veiligheid) gestalte te doen geven.

De gesprekken aan de sjabbattafels in Europa zullen dan ook gaan over de veiligheid. Uiteindelijk zal de conclusie worden dat Israël het veiligste land ter wereld is, ondanks de zee van schreeuwende islamisten die Israël omringt. In Israël wordt je actief tegen islamitische moordenaars beschermt. In Europa moet je als Jood maar afwachten wat de politieke correcte kliek voor je wil doen voor wat extra veiligheid, want stel je voor dat de je moslimgemeenschap met die extra beveiliging tegen het zere been schopt.