zondag 4 januari 2015

Actiebereidheid Nederlandse Boze Blanke Mannen is ongeveer nul

Onrust bij moslims in Nederland om een PVV-vriendelijke Facebook pagina waarin kaalkopjes sympathiseren met brandstichting in Zweedse moskeeën, of warme gevoelens krijgen bij het idee dat het in Nederland ook kan gebeuren.


Laat ik de Mohammedaanse medemens meteen maar even geruststellen. Het gaat niet gebeuren en mocht het onverhoopt toch plaatsvinden dan is het een Lone Wolf actie die niets met de PVV of Wilders te maken heeft.

Waarom het niet gaat gebeuren? Laat ik dat kort via een voorbeeld duidelijk maken. Toen Geert Wilders iets met 3x minder deed, stonden er binnen no time hysterisch huilende (links)mensen op hun achterste benen om genoegdoening te eisen. Vijfduizend van deze hysterici vonden de gang naar het politiebureau waar voorgedrukte aangiften klaarlagen die met een kruisje op de juiste plaats hun weg vonden naar het Openbaar Ministerie.

En nu komt het, ga even rustig zitten en neem het in u op. Wilders bedacht een strak plan en riep zijn aanhang op tot aangifte tegen Samsom en Spekman wegens vergelijkbare uitspraken over Marokkanen. Honderdtwintig PVV-getrouwen kwamen van hun luie witte achterste om de gang naar het politiebureau te maken.

Concluderend kan ik stellen dat allochtonen met behulp van links beter georganiseerd zijn, dat de actiebereidheid van de PVV aanhang alleen bestaat op sociale media en niet in de echte wereld, dus dat daarom moskeeën niets te vrezen hebben van een golf aan pyrotechniekers die deze gebedshuizen veranderen in smeulende puinhopen.

Mocht het onverlet toch gebeuren dan verwijs ik naar het eerder geschrevene waarin wordt gesteld dat deze brandstichting(en) niets met de PVV of Wilders te maken hebben.