dinsdag 23 december 2014

Europese intifada reeds begonnen, media kijken weg

Met de zogenaamde "allah akhbar" aanslagen in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, België en Nederland kan je rustig stellen dat de Europese intifada in volle omvang woedt.


Verbazingwekkend is dan ook het wegkijken van de media die stug volhouden dat het hier gaat om gestoorde individuen die deze aanslagen plegen.

De media willen niet begrijpen dat deze aanslagen bewust worden gepleegd in de naam van Allah en zijn profeet en dat de daders wel degelijk weten waarom zij het doen: Het zaaien van angst en terreur in Europese steden.

Eigenlijk is het een belediging voor de daders dat de media hen wegzetten als mentaal onbekwaam, indirect impliceren de media dat de volgers van Allah onbekwaam zijn.

Het voortouw van deze intifada wordt genomen in Frankrijk, volgers van de religie van de vrede in andere Europese landen kijken toe en nemen het over.

Kritisch tegenover deze aanslagen staan ist verboten en critici worden, door de media, islamisten en hun linkse handlangers standaard weggezet als extreem rechts, nationalistisch en racistisch. Niet verwonderlijk daar de redacties van de bepalende media in Nederland worden bezet door links en de nieuwe vijfde colonne.

Deze media hanteren dan ook de volgende Orwelliaanse richtlijnen:
"Islam is Vrede"," Vrijheid is Slavernij", " Onwetendheid is Kennis"
Vertrouw de Main Stream Media niet op hun blauwe, of bruine ogen.

If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear. George Orwell

Bovenstaande quote liggen bij de media onder een dikke laag stof. Liever de laffe leugen dan de ongemakkelijke waarheid is het nieuwe motto.