zondag 14 december 2014

Een Palestijnse Staat is collectieve zelfmoord voor Israëli's en Palestijnen

Steeds meer Europese landen maken het symbolische gebaar Fantasialand Palestina als Staat te erkennen. Deze erkenning van Fantasialand binnen Europa wordt onder meer ingegeven door het grote aantal islamieten binnen de grenzen en het belang van de electorale islamitische stem. Verder denken deze landen met hun typische pacifistische inslag dat een Palestijnse Staat alle wereldproblemen in een keer oplost en als laatste is er het Europese koloniale schuldgevoel waar Israël direct niets mee van doen heeft, maar indirect wel de dupe is. Een dodelijke mix in het nadeel van de Joodse Staat zoals u begrijpt.


Europese Landen kiezen dus voor een Palestijnse Staat uit puur eigenbelang, dat dit eigenbelang als een boemerang terug zal komen in de vorm van islamitische aanslagen dat willen deze Europese landen niet onder ogen zien. Ik hoor u denken; hoe dan? Laat ik het even kort uitleggen. Bij de stichting van een Palestijnse Staat zullen moslims wereldwijd hun zelfvertrouwen buitenproportioneel zien groeien, één uitwas van dit zelfvertrouwen zal resulteren in aanslagen binnen Europa, daar het dus mogelijk blijkt je zin te verkrijgen via geweld en geweld wordt dus beloond. Europees wordt er zo in alle naïviteit niet gedacht, maar in de islamitische wereld is het standaard gedachtegoed.

Bij het erkennen en de gedwongen vorming van een Palestijnse Staat zal Israël het hoofd nauwelijks boven water kunnen houden. Met de vorming van een Palestijnse Staat zullen honderdduizenden zo niet miljoenen Palestijnen de weg naar hun land uit andere Arabische landen weten te vinden en eisen dat zij een menswaardig bestaan (wat hen nu binnen de Arabische landen wordt onthouden) kunnen opbouwen. Vluchtelingenkampen van belachelijk grote proporties zullen ontstaan en de wereld zal vervolgens van Israël eisen dat zij een groot deel van deze Palestijnen moet opvangen en huisvesten in hun "oorspronkelijke" woningen. De wereld hoor je overigens nooit over de 850.000 Joodse vluchtelingen die wel in Israël werden opgevangen om vervolgens de Joodse Staat op te bouwen,
Deze Palestijnse kampen zullen een broedplaats zijn voor terrorisme en Israël zal worden geplaagd door aanslagen. Iets dat Israël niet kan tolereren en moet beantwoorden, iets waar de wereld dan weer over klaag en woorden als buitenproportioneel geweld zal gebruiken, Natuurlijk zal de wereldgemeenschap woorden als "veiligheid" en "harde garanties" als pepernoten strooien, maar Israël heeft geleerd dat deze woorden zo hol zijn als de belofte van Obama dat het gebruik van chemische wapens in Syrië een rode lijn was, of dat een nucleair Iran geen optie is.

Palestina zal verworden als een grote Gazastrook waar er geen ruimte is voor andersdenkenden, of andere religies. Het Palestijnse christendom zal ophouden te bestaan en Fatah zal worden geëlimineerd worden door Hamas.

Een nachtmerrie scenario en doemdenken zullen sommige mensen denken wanneer ze bovenstaande hebben gelezen. Dat mogen deze mensen denken en vinden, echter de terugtrekking van Israël uit Libanon heeft geen vrede gegeven, het terugtrekken uit Gaza door Israël heeft geen vrede gegeven. Het terugtrekken uit Judea en Samaria (Westbank) zal geen vrede geven, maar zal ervoor zorgen dat er veel Joods bloed zal vloeien.

Het plan van Naftali Bennett is voor veel mensen een stap te ver, maar het annexeren van gebied C (met eventuele aanpassingen is op zich geen slechte optie en door de situatie in het Midden-Oosten cruciaal voor de veiligheid van Israël en voor de Palestijnen. Voor de Palestijnen? Jazeker. De vredelievende Palestijn (en die zijn er) is beter af met het plan van Bennett en een grotere inmenging van Jordanië in de gebieden A en B (idee Frank Berkemeier) dan met een "onafhankelijk Palestina" waar iedere vrijheid zal worden beknot, waar islamitische fundamentalisme hoogtij zal vieren en waar een Palestijnse burgeroorlog meer slachtoffers zal geven dan alle conflicten met Israël bij elkaar.