zaterdag 8 november 2014

Europa wisselt Joden in voor moslims

Europa heeft al geruime tijd de naam dat het een laf continent is waar woorden als opoffering, oorlog en geweld als no-go woorden te boek staan en die met de komst van de EU worden gekanaliseerd in beleid dat zo pacifistisch is, dat weg-met-ons nog het minste probleem is voor die burgers die opoffering, oorlog en geweld in de juiste context weten te waarderen.


Met de massale influx van moslims is Europa zo bang geworden dat idealen als vrijheid worden ingewisseld voor de numbers game. Deze numbers game maakt het dat een minderheid aan moslims het Europese beleid mede bepalen.

Een voorbeeld was de islamitische pogrom in Parijs waar Joden moesten vrezen voor hun leven toen zij werden belegerd in een synagoge. Er werden wat Europese woorden van afkeuring gemompeld, maar het bleef vervolgens doodstil, wat wel door de Europese elite werd veroordeeld was de verdedigingsactie van drie Joodse organisaties die niet bleven wachten op de politie die niet op kwam dagen, maar - terecht - het heft in eigen handen namen en op de extremistische moorddadige moslims insloeg. Links Europa was te klein in de veroordelingen en zij buitelden over elkaar heen het "Joodse extremisme" [sic] te veroordelen.

Hetzelfde gold en geldt voor Nederland waar Joden in Den Haag en andere steden niet meer herkenbaar joods over straat kunnen en durven, daar zij dan met 100% zekerheid door de islamitische vijfde colonne worden mishandeld en G-d verhoedde erger.

De lafaard Jozias van Aartsen blijft zitten waar hij zit (het zijn maar incidenten), maar wist wel te verschijnen op een bijeenkomst van islamitische Schilderwijkers om zijn zegen over deze kansennederlanders uit te spreken. Een typische Nederlandse burgemeester in oorlogstijd.
Ook voor de VVD'er Jozias geldt de numbers game. Bijna geen Joden, maar veel moslims met scherpe messen, dus Jozias kiest voor zijn rubberen ruggengraat in plaats van pal te staan voor zijn Joodse stadsgenoten om ook hun de vrijheid te garanderen.

Op grotere schaal vindt de numbers game echter ook plaats. Zweden bijvoorbeeld is zo bang voor de lokale islamitische 5e colonne dat het heeft besloten fantasialand Palestina te erkennen. Deze erkenning zal door meerdere Europese landen worden gevolgd wanneer er geen schot komt in de zogenaamde vredesbesprekingen tussen Israël en de Palestijnen. Tijdens deze zogenaamde vredesbesprekingen wordt Israël onder druk gezet allerlei concessies te doen terwijl de Palestijnen alleen maar zielig hoeven te kijken, deze blik is overigens geëvolueerd tot de Palestijnse standaard gelaatsuitdrukking, zo gewend zijn deze moslims hun zin te krijgen.
Israël dat wel beschaving weet te tonen laat vervolgens Palestijnse moordenaars vrij die vervolgens weer moordaanslagen uitvoeren. Geen Europees land dat tegen deze Palestijnse beesten protesteert.

Bovengenoemd voorbeeld is er een van velen die de Europese numbers game blootlegt. Moslims ja Joden nee is het devies van Brussel.

Het is ook onbestaanbaar dat juist Israël als enige land ter wereld van de EU moet onderhandelen met terroristen en een nu verenigde stad wederom moet gaan verdelen. Jeruzalem is volgens deze zwakke geesten een stad die moet worden gescheiden in een Joods gedeelte en in een islamitisch gedeelte.
De problemen in de regio laten zien dat er geen Palestijnse Staat kan komen. Islamisten rukken op en worden gesponsord door zowel Saoedi-Arabië en Qatar dat soennitische barbaren sponsort als Iran dat sjiitische barbaren sponsort. De wreedheden zijn legio, maar Europa is stil en wijst liever naar het enige beschaafde land in de regio als veroorzaker van alle problemen.

Een rationele keuze van de EU is dat niet, dus kan er maar een conclusie volgen:
Europa wisselt Joden in voor moslims in de hoop opoffering, oorlog en geweld woorden blijven die je moet opzoeken in de Dikke van Dale.

De EU gedraagt zich zoals Winston Churchill in een quote wist te vereeuwigen:
An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last.