dinsdag 16 september 2014

Wat de Koning niet vertelde, het verboden M-woord

Koning Willem-Alexander leest de tekst voor dat dit kabinet hem voorschotelt. Dus kan Nederland het hun Koning niet kwalijk nemen dat het verbloemde en verhulde taalgebruik dat wordt gebezigd door dit wegkijkkabinet doorsijpelt in de troonrede.


Wat de Koning niet vertelde, is dat moslims verantwoordelijk zijn voor de spanningen in de Nederlandse maatschappij. Volgens de tekst van de troonrede:
De situatie in Noord-Irak, Syrië en Gaza leidt in ons land tot spanningen en tot gevoelens van onmacht en onveiligheid. De haat die elders in de wereld mensen in het verderf stort, mag niet overslaan naar onze straten.
De oorzaak van de spanningen in bovengenoemde gebieden is de islam en daarmee moslims. De export van deze spanning naar het Westen wordt gebezigd door moslims.

Het resultaat is van deze vergiftigde ideologie is dat moslims (en hun linkse handlangers) de haat uit het Midden-Oosten introduceren binnen de Nederlandse samenleving.

Er is maar een groep verantwoordelijk voor de verspreiding van deze haat, dat zijn de moslims die Nederland in jaren '60 een baan gunden. Deze moslims en hun nazaten hebben er voor zorg gedragen dat Nederland geïnfecteerd is met het islamitische antisemitisme dat gemeengoed is binnen die cultuur, een achterlijke cultuur volgens wijlen Pim Fortuyn.

Deze moslims en hun nazaten hebben er zorg voor gedragen dat ISIS vlaggen, hakenkruizen, dood aan de Joden en homohaat ongestraft hun voortgang in Nederland mogen hebben.

Deze moslims en hun nazaten zullen er zorg voor dragen dat Nederland met het jaar minder tolerant zal worden.

Het enige voordeel is dat deze moslims en hun nazaten er zorg voor dragen dat slapend Nederland eindelijk wakker wordt en zich realiseert welk islamitische adderengebroed het aan de borst heeft gekluisterd.

Het is jammer dat de Koning dit niet vertelde. Duidelijkheid is de eerste stap terug naar een tolerante samenleving.