maandag 25 augustus 2014

Delegitimeren en ontmenselijking van Joden en Israël is een feit

Het voordeel van ISIS is, dat ze duidelijk zijn. Zionisten zijn Joden en dat zijn het ook. Ik ben blij met die duidelijkheid. Beter dan een schijnheilige rapper genaamd Appa, of die oorlogsmisdadiger van een Abu Jahjah en de groenlinkse Mohamed Rabbae die er geen problemen mee hebben hun aanhang op te hitsen tot Jodenhaat onder het mom van haat voor zionisten, terwijl zij gewoon Joden bedoelen.


Op de laatste Jodenhaat demonstratie in Amsterdam werd openlijk de Hitlergroet gebracht en de islamnazi die hem bracht werd niet gearresteerd, maar vriendelijk door een agent toegesproken met het verzoek of de meneer de islamnazi het niet weer wilde doen. Later, toen het kalf al verdronken was dempte de politie Amsterdam de put met een lafjes sorry....

Er is echter een probleem voor de islamnazi's en hun linkse handlangers binnen SP, PvdA, D66 en GroenLinks. Dat probleem is, dat zionisten/Joden zich niet meer op transport laten zetten naar het oosten, dat Joden georganiseerd zijn en dat Joden terugvechten. Dit tot afschuw van domlinks en islamnazi's, die bewapende Joden met afgrijzen bekijken, want dan kunnen zij hun geplande genocide niet 1, 2, 3 uitvoeren. Vandaar ook de fanatieke drang naar voren om is Israël en Joden te delegitimeren en te ontmenselijken. Dat zal tot op beperkte hoogte gaan werken, daar ben ik van overtuigd. Waar ik ook van overtuigd ben, is het feit dat in de strijd niet alleen Joden het slachtoffer zullen worden. Ik ben niet de enige die er zo over denkt. Yaïr Lapid, MinFin van Israël denkt er net zo over en weet de boodschap met gogme over te brengen.


Destruction starts with the destruction of humanity